×
Vores Espresso House i Aalborg, Egå og Hillerød er åbne igen og klar til at tage imod dig. Hold afstand - undtagen til din favoritdrik.
Kom og besøg Plantorama Horsens

Plantorama Horsens

Vegavej 6
8700 Horsens
Tlf. 75612000
Hverdage: 09.00 - 18.00
Weekend: 09.00 - 18.00
Helligdage: 09.00 - 18.00
Find vej

Find det du søger

Følg Plantorama på Facebook

Følg Plantorama Horsens på Facebook og få opdateringer om lokale aktiviteter, konkurrencer og gode tilbud.

Se mere

Det tiende Plantoramacenter

Plantorama Horsens

Plantorama betyder: at skue ud over tusindvis af planter Det er netop, hvad du kan opleve, hvis du besøger Plantorama. Synet af tusindvis af blomster og planter, som står på rad og række, giver et overvældende flot indtryk og er absolut et besøg værd.

Plantorama Horsens er det største i Horsens

Området udgør i alt 16.000 m2 og har ikke mindre end 20.000 stueplanter, haveartikler, planter, træer, buske, krukker og vildtfuglefoder samt en stor afdeling til hobbydyr og kæledyr med alt fra levende akvariefisk til hundefoder. Havecenteret er placeret med gode tilkørselsmuligheder fra Horsens og motorvej E45.

Fra p-pladsen ’ruller’ du direkte ind i et center i særklasse efter dansk målestok, som byder på oplevelser og inspiration for hele familien året rundt. Læs Fødevarestyrelsens anmeldelse af Plantorama Horsens her.

Havecenteret tilgodeser miljøet

Avanceret styring sørger for at udnytte solens lys og varme på den helt rigtige måde, hvilket skaber et godt indendørs miljø for planterne. Taget kan rulles helt fra og regnvand opsamles til vanding af centerets palnter. Derudover består belysningen af LED-pærer. Vil du besøge en anden Plantorama? Find placering og åbningstider for alle planteskoler her. 

Fagligt personale

Vores fagkyndige planteskole- og stueplantegartnere står klar til at hjælpe med faglig rådgivning, og vores blomsterdekoratør laver friske plantedesigns og dekorationer i alle prislag. I dyrecenteret tager dyreassistenter og dyrepassere imod dig og dit kæledyr. Få gode råd til, hvordan du passer din kanin og dit marsvin

Hvis du er til de mere eksotiske kæledyr, kan du her læse mere om sumpskildpadder.

Mød centerchefen

Mit navn er Brian Ahler, og jeg er centerchef i Plantorama Horsens. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Plantorama er et dansk familieforetagende, som blev grundlagt af gartner Søren Vang Christensen i 1987 i Egå ved Århus. Søren Vang Christensen er femte generation i rækken af gartnere i familien, og i dag er det hans søn Peter Vang Christensen, der er Plantoramas direktør.

Læs mere om os

Følg os på instagram #Plantorama

Find inspiration til din bolig

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.VoucherAmount? cart.PaymentNeededTotalAmount : cart.TotalAmountWithTax | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden