{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}
Kom og besøg Plantorama Horsens

Plantorama {{ store.name }}

{{store.address}}
{{store.zipCode}} {{store.city}}
Åbningstider
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}

Kontakt os

Plantorama Horsens

Vegavej 6
8700 Horsens
Hverdage: 09.00 - 18.00
Weekend: 09.00 - 18.00
Helligdage: Lukket

Kontakt os

Det tiende Plantoramacenter

Plantorama Horsens

I foråret 2017 åbnede Plantorama i Horsens, et center i moderne bygninger med fokus på at skabe rammerne for en god oplevelse for alle kunder.

En oase af grønne oplevelser

Træd ind i en verden af frodige planter, inspirerende dekorationer og alt, hvad hjertet begærer for haven hos Plantorama Horsens. Med et imponerende udvalg på over 20.000 stueplanter, haveartikler, planter, træer, buske, krukker og vildfuglefoder er vi det største havecenter i Horsens og din ultimative destination for alt inden for have og hjem.

Midt i centeret finder du desuden et caféområde, hvor du kan nyde en velfortjent pause, og forfriske dig med en kop kaffe, mens du lader dig inspirere af den omgivende grønne atmosfære. Læs Fødevarestyrelsens anmeldelse af Plantorama Horsens her.

Vi tilgodeser miljøet

Fra solenergi til regnvandsopsamling og LED-belysning; vi går forrest i bestræbelserne på at skabe en lysere fremtid for vores planet. Opdag vores innovative tilgang til miljøvenlig havepleje og hvordan vi stræber efter at minimere vores fodaftryk, mens vi fortsat leverer enestående kvalitet og service.

Fagligt personale

Bag hvert smil og hvert råd står vores passionerede team af planteskole- og stueplantegartnere samt dyreassistenter og dyrepassere. Vi brænder for vores fagområder og er altid klar til at dele vores ekspertise med dig, uanset om det drejer sig om at vælge den rette plante til dit hjem eller give de bedste råd til at pleje dit kæledyr.