{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}
Kom og besøg Plantorama Odense

Plantorama {{ store.name }}

{{store.address}}
{{store.zipCode}} {{store.city}}
Åbningstider
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}

Kontakt os

Plantorama Odense

Risingsvej 67
5000 Odense C
Hverdage: 09.00 - 19.00
Weekend: 09.00 - 18.00
Helligdage: Lukket

Kontakt os

Det femte Plantoramacenter

Plantorama Odense

Plantorama Odense åbnede i 2006 som det første Plantoramacenter udenfor Jylland. Centeret ligger i Odenses centerområde med Bauhaus og Biltema som naboer, men stadig med kun 2 km ind til Odense centrum.

Plantorama udvides til Fyn

I 2006 åbner Plantorama Odense med et stort center på en unik placering i Odenses centerområde og med kun 2 km til Odense centrum. Fyn er gartnernes og blomsternes ø, så med denne åbning i Odense er Plantorama "kommet hjem". 

Ønsker du at besøge vores andre planteskole kan du finde information om placering og åbningstider her. 

Stort udvalg af blomster i havecentereret

I Plantorama finder du Danmarks største udvalg af stue- og haveplanter i den højeste kvalitet til rimelige priser. Alle planter står under optimale forhold, både hvad angår lys, varme og vanding. Se vores store udvalg af planter.

Der er også kræset for kunderne, da havecenterets tag kan lukkes op og i, så du kan gå i tørvejr på regnvejrsdage. Plantorama Odense er et havecenter, som benytter moderne teknologi til at sikre de optimale betingelser for planter og dyr samt den bedste oplevelse for kunderne. Se vores udvalg af flotte havekrukker. 

Uddannet personale i vores dyrehandel

I havecenteret mødes du af et veluddannet personale af væksthusgartnere med speciale i stueplanter og sommerblomster samt planteskolegartnere med speciale i haveplanter. Se også vores udvalg af altankasser.

Vores personale har også stor viden om granit, etablering af vand i haven samt jord, gødning og kemikalier. Du finder ligeledes kreative blomsterdekoratører, der sørger for smukke sammenplantninger og blomstergaver til enhver lejlighed.

I dyrecenteret bliver du mødt af et faguddannet personale med en stor passion for dyr, der kan rådgive og hjælpe dig. Læs Fødevarestyrelsens anmeldelse af Plantorama Odense her.