Find vej til Plantorama Randers

Plantorama Randers

Marsvej 14
8960 Randers SØ
Tlf. 86448688
Mandag-fredag: 09.00 - 19.00
Lørdag-søndag: 09.00 - 18.00
Helligdage: 09.00 - 18.00
Find vej

Kontakt os

Nyttige links

Følg Plantorama på Facebook

Følg Plantorama Randers på Facebook og få opdateringer om lokale aktiviteter, konkurrencer og gode tilbud.

Se mere

Det andet Plantoramacenter

Plantorama Randers

Plantorama Randers åbner i 1991 og er dermed det andet Plantoramacenter i rækken. Centeret har alt indenfor planter og dyr samt tilbehør til hus og have, og det har en gunstig placering i Randers’ centerområde.

Plantorama har vokseværk

Efter den første Plantorama åbnede i Egå, Århus i 1987, går det strygende, og det besluttes derfor at udvide med et center i nærliggende Randers. Plantorama Randers åbner i 1991 i Paderup som det andet Plantoramacenter. Siden da er der kommet mange andre Plantorama planteskoler til. Information om alle planteskolernes åbningstider og meget mere finder du her. 

Besøg vores dyrehandel og havecenter

Plantorama Randers har et butiksareal på over 4.000 kvm og forhandler alt til hus, have og dyr: stueplanter, haveplanter, boligtilbehør, brugstkunst, haveredskaber, dyrefoder og kæledyr. Se vores store udvalg af hundelegetøj og hundetegn til halsbåndet. 

Centeret er kendetegnet ved at have et bredt udvalg og en gunstig beliggenhed mellem andre centre og store butikker, såsom Harald Nyborg, Elgiganten, Jem & fix, Idemøbler og Randers storcenter.

Faguddannet personale byder velkommen

I havecenteret bliver du mødt at vores dygtige, veluddannede personale af væksthusgartnere med speciale i stueplanter og sommerblomster samt planteskolegartnere med speciale i haveplanter.

Vores personale har derudover stor viden om granitprodukter, etablering af vand i haven samt jord, gødning og kemikalier. Du finder ligeledes kreative blomsterdekoratører, der sørger for, at du altid kan finde en smuk sammenplantning eller blomstergave til enhver lejlighed.

I vores dyrehandel bliver du mødt af et dygtigt, faguddannet personale, som har en stor passion for dyr og kan rådgive dig om alt indenfor dyr og tilbehør til dyr. Læs Fødevarestyrelsens anmeldelse af Plantorama Randers her. Du kan også se vores udvalg af hundefoder og hundesenge.

Mød centerchefen

Mit navn er Martin Sørensen, og jeg er centerchef i Plantorama Randers. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Plantorama er et dansk familieforetagende, som blev grundlagt af gartner Søren Vang Christensen i 1987 i Egå ved Århus. Søren Vang Christensen er femte generation i rækken af gartnere i familien, og i dag er det hans søn Peter Vang Christensen, der er Plantoramas direktør.

Læs mere om os

Følg os på instagram #Plantorama

Find inspiration til din bolig