Plantorama Randers bygger om

 

Plantorama i Randers havde rejsegilde den 3. februar

Plantorama i Randers holdt rejsegilde i forbindelse med tilføjelsen af en ny overdækket planteskole på 2200 kvadratmeter. Bæredygtighed er prioriteret i projektet med fokus på den gode kundeoplevelse.

Plantorama i Randers er i fuld gang med en ombygning af oplevelsescentret, hvor et udendørsareal på 2200 kvadratmeter inddrages til det eksisterende center som en ny overdækket planteskole. Udvidelsen blev fejret med rejsegilde torsdag den 3. februar, hvor Plantorama takkede håndværkere, arkitekter og andre, der har arbejdet på byggeriet.

– Når vi er færdige med udvidelsen, kan vi tilbyde gæsterne et større udvalg af planter, og de vil kunne få en endnu bedre oplevelse i læ for naturens luner. Taget i den nye tilbygning er med såkaldt roll-air, som kan åbnes og lukkes, og det gør det nemt at skabe de optimale betingelser for planterne med hensyn til lys og vand, siger Martin Sørensen, der er centerchef i Plantorama Randers.

Ombygningen af Plantorama i Randers forventes afsluttet til foråret 2022, men østjyderne er selvfølgelig stadig velkomne, mens der bygges til.

Sol og regn driver værket

I forbindelse med ombygningen opsættes solcellepaneler, der forventes at producere omkring 100.000 kWh om året, hvilket vil dække omkring 40 procent af elforbruget i Plantorama i Randers. Det bidrag til elregnskabet svarer cirka til, hvad 22 gennemsnitsfamilier med to voksne og to børn i et 150 kvadratmeter stort hus bruger årligt.

– Med LED-lys, der er langt mere energieffektive og klimavenlige, og de nye solceller, der kommer til at dække en væsentlig del af vores samlede strømforbrug, har vi i høj grad tænkt bæredygtighed ind i projektet. Samtidig får vi også mulighed for at samle mere regnvand op, som gennem et nyt automatisk vandingssystem ryger direkte til planterne, hvilket i sidste ende giver endnu bedre produkter til kunderne, siger Martin Sørensen.

Plantorama i Randers udvider kundeoplevelsen med flere haveplanter

En ny overdækket planteskole på 2200 kvadratmeter skal give plads til flere haveplanter i Plantorama i Randers, hvor bæredygtige tiltag skal skabe endnu bedre kundeoplevelser.

Den 4. oktober påbegyndes ombygningen

Her inddrages havecenteret et udendørsareal på 2200 kvadratmeter til det eksisterende center. I den nye overdækkede planteskole bliver der bedre plads til haveplanterne, der får endnu bedre vilkår.

Når vi er færdige med udvidelsen, kan vi tilbyde gæsterne et større udvalg af planter, og de vil kunne få en endnu bedre oplevelse i læ for naturens luner. Taget i den nye tilbygning er med såkaldt roll-air, som kan åbnes og lukkes, og det gør det nemt at skabe de optimale betingelser for planterne med hensyn til lys og vand, siger Martin Sørensen, der er centerchef i Plantorama Randers.

Sol og regn driver værket

I forbindelse med ombygningen opsættes solcellepaneler, der forventes at producere omkring 100.000 kWh om året, hvilket vil dække omkring 40 procent af elforbruget i Plantorama i Randers.

Vi bruger LED-lys, der er langt mere energieffektive og klimavenlige, og vi får mulighed for at samle mere regnvand op, som gennem et nyt automatisk vandingssystem ryger direkte til planterne, hvilket i sidste ende giver endnu bedre produkter til kunderne, siger Martin Sørensen.

Ombygningen forventes afsluttet til foråret 2022.

Shop videre Gå til kassen

Varen er lagt i kurven

{{ lastAddedProduct.Title }}

{{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }} Før {{lastAddedProduct.BeforePrice | localeString}} {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }}
{{lastAddedProduct.DeliveryText}}
Forudbestilling

Vi anbefaler

Spar
{{ product.discount.discount }}
Skarp pris
Ude af sæson Forudbestil
Kampagne Rabat Tilbud Kun i butik

{{ product.name }}

{{ product.discount.quantity }} {{product.unitType}} {{ product.price }} {{ product.price }} Du sparer {{ product.discount.discount }} Før {{ product.discount.originalPrice }} {{ product.discount.originalPrice }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
{{ product.price }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
+ Flere Varianter
Alderskontrol banner

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ (cart.BeforeDeliveryPrice ? cart.BeforeDeliveryPrice : cart.DeliveryPrice) | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}