{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}
Kom og besøg Plantorama Randers

Plantorama {{ store.name }}

{{store.address}}
{{store.zipCode}} {{store.city}}
Åbningstider
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}

Kontakt os

Plantorama Randers

Marsvej 14
8960 Randers SØ
Hverdage: 09.00 - 19.00
Weekend: 09.00 - 18.00
Helligdage: Lukket

Kontakt os

Et underholdende sted for hele familien

Plantorama Randers er mere end bare et havecenter. Her får du nemlig en unik og hyggelig oplevelse for hele familien. Lad børnene lege i legeområdet eller gå på opdagelse inde hos de søde dyr, alt imens du nyder en kop kaffe.
Se video
Kom og besøg Plantorama Randers

Plantorama i Randers udvider kundeoplevelsen med flere haveplanter

En ny overdækket planteskole på 2200 kvadratmeter skal give plads til flere haveplanter og bæredygtige tiltag skal skabe endnu bedre kundeoplevelser.

Læs mere

Det andet Plantoramacenter

Plantorama Randers

Plantorama Randers åbner i 1991 og er dermed det andet Plantoramacenter i rækken. Centeret har alt indenfor planter og dyr samt tilbehør til hus og have, og det har en gunstig placering i Randers’ centerområde.

Plantorama havecenter i Randers med alt til have, bolig og dyr

Efter det første Plantorama havecenter åbnede dørene i Egå ved Århus i 1987, går det strygende, og det besluttes derfor at udvide med et havecenter i nærliggende Randers. Plantorama Randers åbnede i 1991 som det andet Plantorama havecenter.

Siden da er der kommet mange andre Plantorama planteskoler til. Information om alle planteskolernes åbningstider og meget mere finder du her.

Plantorama havecenter i Randers tilbyder et stort udvalg til haven, boligen og dyrene – alt sammen under et tag, så det er nemt og bekvemt for gæsterne at handle ind. Havecenteret i Randers er samtidig et fristed, hvor du kan tage et hvil og stimulere sanserne blandt tusindvis af planter og blomster.

Plantorama Randers byder velkommen i et stort havecenter med planteskole og udplantning samt stueplanteafdeling, boligafdeling og dyrehandel.

Stor planteskole i Randers

Plantorama Randers er en stor planteskole og forhandler alt til bolig, have og dyr: stueplanter, haveplanter, boligtilbehør, brugskunst, haveredskaber, dyrefoder og kæledyr. Se vores store udvalg af hundelegetøj og hundetegn til halsbåndet.

Planteskolen i Randers er kendetegnet ved at have et bredt udvalg og en gunstig beliggenhed mellem andre centre og store butikker, såsom Harald Nyborg, Elgiganten, Jem & fix, Idemøbler og Randers storcenter. Her finder du alt fra planter og stauder, over træer og buske, til blomster og spiselige planter.

Vores planteskole i Randers har lige det, du står og mangler i haven – og mere til. Det er en sand oplevelse at træde ind i planteskolen, hvor vores faguddannede personale gerne hjælper og rådgiver dig før, under og efter købet.

Siden 1991 har vi tilbudt randrusianerne planter og blomster i god kvalitet samt givet en oplevelse ud over det sædvanlige. Vores mission er at give alle besøgende en god oplevelse samt god rådgivning med i købet.

Kvalitetsplanter fra plantecenter i Randers

I vores plantecenter i Randers sælger vi altid planter af højeste kvalitet, så du får størst succes med dine planter.

Planterne behandles og håndteres korrekt, og vores personale i plantecenteret i Randers sørger for, at planterne passes og plejes rigtigt, indtil de skal med dig hjem.

Plantorama plantecenter Randers tilbyder et stort udvalg af kvalitetsplanter til inde og ude; lige fra buske og blomster til træer og stueplanter – alle fra de bedste danske og udenlandske producenter.

Mød planteeksperter i Plantorama Randers havecenter

I Plantorama Randers havecenter bliver du mødt af vores planteeksperter, der kan rådgive og vejlede dig om alt indenfor haveplanter og stueplanter.

Vores planteeksperter er uddannede væksthusgartnere med speciale i stueplanter og sommerblomster samt planteskolegartnere med speciale i haveplanter. De dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig, uanset om du er på udkig efter en bestemt haveplante eller skal anlægge helt nyt bed.

Plantorama Randers hjælper med alt fra de helt store projekter til de helt små projekter, så spørg os endelig om hjælp. Vores faguddannede personale i Plantorama Randers havecenter har også en stor viden om granitprodukter, etablering af vand i haven samt jord, gødning og kemikalier.

Du finder ligeledes kreative blomsterdekoratører, der sørger for, at du altid kan finde en smuk sammenplantning eller blomstergave til enhver lejlighed.

Dyrehandel i Randers med faguddannet personale

I Plantoramas dyrehandel i Randers byder vi indenfor i en flot dyreafdeling med alt til dine kæledyr og hobbydyr. Plantorama Randers dyrehandel tilbyder et stort udvalg indenfor blandt andet foder, tilbehør og udstyr til hund, kat, gnaver, fugle, krybdyr og akvariefisk.

Besøg vores dyrehandel i Randers, hvor du bliver mødt af et dygtigt og faguddannet personale, som har en stor passion for alle slags dyr.

De står klar til at rådgive dig om alt indenfor dyr samt tilbehør og udstyr til dyr. Læs Fødevarestyrelsens anmeldelse af Plantorama Randers her. Du kan også se vores udvalg af hundefoder og hundesenge.

Tag en tur rundt i dyrecenteret og se også vores nuttede og eksotiske dyr, der er populære blandt folk i alle aldre. Vi forsøger altid at tilbyde et bredt udvalg af produkter fra de førende og kendte mærker i vores dyrehandel i Randers, så du altid kan finde lige det, du har brug for.

Uanset om du har hund, kat, gnaver, fisk eller fugle, kan vores personale hjælpe dig godt på vej med faglig rådgivning, så du kommer hjem med de helt rette produkter, der dækker dit dyrs særlige behov.