{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}
Kom og besøg Plantorama Sønderborg

Plantorama {{ store.name }}

{{store.address}}
{{store.zipCode}} {{store.city}}
Åbningstider
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}

Kontakt os

Plantorama Sønderborg

Grundtvigs Allé 204
6400 Sønderborg
Hverdage: 09.00 - 19.00
Weekend: 09.00 - 18.00
Helligdage: Lukket

Kontakt os

Det syvende Plantoramacenter

Plantorama Sønderborg

Plantoramacenteret i Sønderborg repræsenterer det allernyeste indenfor sin genre i Danmark. Efter åbningen af centre i Nord-, Øst- og Midtjylland, manglede der en Plantorama i Sønderjylland.

Køb flotte blomster i Plantorama

I 2009 åbnede Plantorama Sønderborg og blev det center, som fuldendte Plantoramas Jyllandskort.

Plantorama Sønderborg er et center med alt indenfor hus, have og dyr, eksempelvis haveplanter, blomster, stueplanter, krukker og skjulere, brugskunst, dyreartikler, kæledyr og dyrefoder. Læs mere om krybdyr her.

Lad vores havecenter inspirere dig

Plantorama Sønderborg har en gunstig placering i Center Øst i Sønderborg. Her ligger centeret mellem andre store centre som Bilka, Elgiganten, Silvan, Jem & fix og Harald Nyborg.

Sønderborg er handelscentrum for hele Sønderjylland, og centeret tiltrækker desuden mange kunder fra Nordtyskland, som gerne kører langt for at se det spændende udvalg. Få gode råd om sumpskildpadder. 

Besøg vores dyrehandel i Sønderborg

I havecenteret bliver du mødt at vores dygtige, uddannede personale af væksthusgartnere med speciale i stueplanter og sommerblomster samt planteskolegartnere med speciale i haveplanter. Vores dygtige personale finder du også i vores andre planteskoler. 

De har også stor viden indenfor granitprodukter, etablering af vand i haven samt jord, gødning og kemikalier. Du finder også kreative blomsterdekoratører, der sørger for, at du altid kan finde en smuk sammenplantning eller blomstergave til enhver lejlighed. Se vores udvalg af sommerblomster.

I vores dyrehandel bliver du mødt af et faguddannet personale, som har en stor passion for dyr og kan rådgive dig om alt indenfor dyr og tilbehør til dyr. Læs Fødevarestyrelsens anmeldelse af Plantorama Sønderborg her.