{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Plantorama {{ store.name }}

{{store.address}}
{{store.zipCode}} {{store.city}}
Åbningstider
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}

Plantorama Taastrup

Helgeshøj Allé 32E
2630 Taastrup

Spirestrup - et underholdende sted

En tur i Plantorama er for hele familien. Derfor byder vi alle børn i alderen 3 - 12 år velkommen i Spirestrup, vores helt nye legeområde med masser af legeaktiviteter bl.a. boldrum, boksepude og rutchebaner.
Læs mere

Nyd en kaffepause i Espresso House

Vores egne baristaer står klar til at lave din yndlingsdrik.
Læs mere

Det fjortende Plantoramacenter

Plantorama Taastrup

Plantorama Taastrup åbnede d. 10 marts 2023 og er det største Plantoramacenter hidtil, med fokus på oplevelser for hele familien.

Besøg vores have- og oplevelsescenter i Taastrup 

I foråret 2023 slog vi dørene op til landets største have- og oplevelsescenter. Børn og voksne gæster skal inspireres i et univers, der pirrer alle sanserne med eksotiske specialplanter, indendørs skovområder midt i restauranten og et nyt område med levende krybdyr.

Plantorama Taastrup er Danmarks største af sin slags, med det 15.000 kvadratmeter store have- og oplevelsescenter. For første gang kan du opleve flere indendørs skovområder med kolonihavehygge og biodiversitet i øjenhøjde ved legeområdet Spirestrup, og i Dyreliv kan du opleve levende krybdyr og skildpadder, og med et udvidet havesortiment er der plads til mange unikke specialiteter.

Centeret er fyldt med hundredvis af små oplevelser, og der er noget for alle sanserne. Det indebærer dufte fra såvel planter som mad og forskellige lydscenarier, som understøtter stemningen forskellige områder.

Tag hele familien med

I Plantorama Taastrup kan du besøge restauranten Restorama på 1. sal, hvorfra du kan sidde og kigge ud over et indendørs stuemiljø og det smukke og eksotiske planteliv.

I legeområdet Spirestrup kan børnene slå sig løs i et inspirerende legeunivers, mens du uforstyrret kan nyde en kop kaffe i det helt nye indendørs skovområde ved siden af Spirestrup. Her kommer oplevelser for både de mindste og dem, der kan lide at rutche lidt hurtigere end de andre. Når sulten melder sig, lokker Restorama med sanselige madoplevelser for hele familien tilpasset sæsonen.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Plantorama i Taastrup er opført på den såkaldte Vindmøllegrund ved siden af IKEA og er i to etager med have-, bolig- og dyreartikler i stueetagen og café, restaurant og legeområde på 1. sal.

Det er nemt at komme til og fra centeret på både cykel, i bil og med offentlig transport.