×
Grundet de nye Covid-19-restriktioner er alle vores centre og kundeservice midlertidigt lukket fra den 24. december
Kom og besøg Plantorama Egå

Plantorama Egå

Grenåvej 517
8250 Egå
Tlf. 86228000
Hverdage: 09.00 - 19.00
Weekend: 09.00 - 18.00
Helligdage: 09.00 - 18.00
Find vej

Kontakt os

Nyttige links

Book tid hos dyrlægen i vores dyreklinik

I dyreklinikken i Plantorama Egå kan du møde dyrlæge Esther, som bl.a. tilbyder sundhedsundersøgelser, hvalpegennemgang for hele familien og vaccinationer af hund, kat og kanin.
Læs mere

Jyllands største Espresso House

Nyd en kop kaffe blandt planterne

Plantorama brænder ikke kun for planter og blomster, vi er også vilde med kaffe og lækkert bagværk. Derfor kan du nyde varme og kolde drikke samt lidt sødt og mættende i Plantorama Egå.

Læs mere

Oplev stort legeområde

En tur i Plantorama er for hele familien. Derfor byder vi alle børn i alderen 3 - 12 år velkommen i Spirestrup, vores helt nye legeområde med masser af legeaktiviteter bl.a. boldrum, boksepude og rutchebaner.
Se video

Det første Plantorama-center

Om Plantorama Egå

Besøg vores havecenter i Århus

Plantorama Egå blev åbnet i 1987 som det første Plantorama-center. Det er altså her i Egå, at Plantorama-filosofien er grundlagt. Centret ligger placeret i flotte, inspirerende omgivelser tæt ved Skæring strand og råder i dag over mere end 4.000 kvm med alt indenfor planter, tilbehør til hus og have samt dyr og dyreartikler. Det er desuden også på adressen i Egå, at Plantoramas administration er placeret.

Plantorama forhandler blomster i Århus

Når du træder ind af døren, fornemmer du straks den særlige atmosfære i væksthusene: tusinder af farvestrålende og duftende, blomstrende og grønne planter står side og side og giver dig Danmarks største udvalg at vælge imellem i Egå, Århus. Udover de mange spændende planter finder du også et stort udvalg af spændende tilbehør til hus og have.

Moderne dyrehandel i Århus

Den 5. marts 2005 blev Plantorama Egå desuden udvidet med et moderne dyrecenter med alt lige fra akvarier til fugle, gnavere, bure, hundemad, vildtfuglefoder og diverse dyreartikler. I dyrecentret kan hele familien gå på opdagelse og se flotte kæledyr og fisk helt tæt på og finde alt indenfor tilbehør til dyr.

Faguddannet personale byder velkommen

I havecentret bliver du mødt at vores dygtige, veluddannede personale bestående af væksthusgartnere med speciale i stueplanter og sommerblomster samt planteskolegartnere med speciale i haveplanter. Vores personale har derudover stor viden indenfor granitprodukter, etablering af vand i haven samt jord, gødning og kemikalier. I havecentret finder du ligeledes vores kreative blomsterdekoratører, der sørger for, at du altid kan finde en smuk sammenplantning eller blomstergave til enhver lejlighed. I dyrecentret bliver du også mødt af et dygtigt, faguddannet personale, som har en stor passion for dyr og som kan rådgive dig om alt indenfor dyr og tilbehør til dyr.

Mød butikkens ejer

Plantorama er et dansk familieforetagende, som blev grundlagt af gartner Søren Vang Christensen i 1987 i Egå ved Århus. Søren Vang Christensen er femte generation i rækken af gartnere i familien, og i dag er det hans søn Peter Vang Christensen, der er Plantoramas direktør

Læs mere om os

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.VoucherAmount? cart.PaymentNeededTotalAmount : cart.TotalAmountWithTax | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden