Bring foråret ind med blomstrende stueplanter

4. januar 2023
Få inspiration til blomstrende stueplanter hos Plantorama

Nytåret betyder ny begyndelse, nye farver og nyt liv

Nytåret markerer en ny begyndelse, hvor vi ligger det gamle år bag os og ser frem mod et nyt. Julen er ovre os og de røde julefarver er blevet en anelse støvede og kedelige at se på.

Derfor er det tid til nye farver og spirende forårsfornemmelser. Byd det nye år velkommen med masser af planter i masser af farver. Blomsterne sætter kulør på hverdagen og pludselig er foråret lige om hjørnet.

 

Stueplanter bringer foråret ind

Farverige stueplanter markerer for alvor det nye års begyndelse. Gule forårsfarver, pink, røde og orange pangfarver pynter hjemmet smukt op og minder os om, at foråret ikke er så langt væk igen.

Så glem bekymringerne og skyd nytåret i gang med stueplanter i flotte farver. Vi giver dig her 4 bud på flotte forårsbebudere, der fejrer det nye år.

Læs også: Sådan laver du forårsdekorationer med Queen kalanchoe

 

Farvestrålende primula

En af de mest farvestrålende, der blomstrer i det tidlige forår, er storblomstret kodriver, Primula. Blomsten findes i et væld af farver, som spænder fra kridhvid, over solgul, til postkasserød.

Formen på blomsterne tilfører hjemmet et anderledes, nyt og frisk udtryk. Du kan placere flere matchende primula sammen på et fad eller placere dem enkeltvis i fine skjulere.

Læs også: Pasning af primula indendørs

Populære produkter netop nu

Få inspiration til blomstrende stueplanter hos Plantorama

Charmerende orkidéer

Orkidéer er en meget populær og charmerende stueplanter, der ligesom primula er forårsbebuder. Blomsten kan pifte ethvert vintertræt hjem op med sine elegante farver og dejlige duft. Sæt den i en skjuler lige efter din smag og stil, så vil den uden tvivl passe ind i dit hjem.

Få inspiration til blomstrende stueplanter hos Plantorama

Hårdføre flamingoblomster

En af de mere hårdføre forårsbebudere er flamingoblomst, Anthurium, som er en af de nemmere blomstrende stueplanter. Flamingoblomster her et mere eksotisk udseende end andre planter, vi er vant til at have i vores hjem. Det gør den unik og helt perfekt til fejring af det nye år. Derudover holder blomsterne længe, hvis du stiller planten i et nordvendt vindue.

Få inspiration til blomstrende stueplanter hos Plantorama

Nemme begonier

Begonie, Begonia elatior, er kendt for sine farvestrålende blomster og dekorative, grønne blade. Denne blomstrende stueplante vil trives, hvis du placerer den det rette sted. Blomsterne findes både i enkelte og dobbelte udgaver, som rangerer fra rød og orange, over gul, til pink og hvid. Bladende og kødfulde og hjerteformede.

Få inspiration til blomstrende stueplanter hos Plantorama

Populære tips og tricks

Shop videre Gå til kassen

Varen er lagt i kurven

{{ lastAddedProduct.Title }}

{{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }} Før {{lastAddedProduct.BeforePrice | localeString}} {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }}
{{lastAddedProduct.DeliveryText}}
Forudbestilling

Vi anbefaler

snow banner
Spar
{{ product.discount.discount }}
Skarp pris
Ude af sæson Forudbestil
Kampagne Rabat Tilbud Kun i butik

{{ product.name }}

{{ product.discount.quantity }} {{product.unitType}} {{ product.price }} {{ product.price }} Du sparer {{ product.discount.discount }} Før {{ product.discount.originalPrice }} {{ product.discount.originalPrice }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
{{ product.price }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
+ Flere Varianter
Alderskontrol banner

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ (cart.BeforeDeliveryPrice ? cart.BeforeDeliveryPrice : cart.DeliveryPrice) | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}