Blomstrende stueplanter

Smukke kalanchoe fra Queen

Læs om Queen blomster hos Plantorama

Stærk kvalitet, lang holdbarhed og farvestrålende blomster

Gennem fokus på produktudvikling og innovation er Queen blomster kendt for deres stærke kvalitet over hele verden. Der investereres løbende i ny teknologi, som sikrer en yderst miljøvenlig produktion samt en meget høj leveringssikkerhed.

Her er vores grønne og blomstrende indeplanter

I mere end 40 år er der arbejdet på at forbedre og optimere metoder og teknologi. Resultatet er et bredt sortiment af Queen blomster med unikke egenskaber: lang holdbarhed og store farvestrålende blomster. Planternes minimale behov for pasning er oplagt til den travle moderne livsstil. Takket været den løbende innovation findes Queen blomster i dag i et væld af farver og former.

Sortimentet omfatter:

  • Originals
  • RoseFlowers
  • MoreFlowers
  • Green
  • Outdoor
  • CutFlowers

 

Queen® Originals

Queen® Originals er kendetegnet ved store blosmter med stærke, klare farver. Holdbarheden og farverne er i top, så det er kun fantasien, der sætter grænser for deres anvendelse. Blomsterne kan sagtens bruges i fine dekorationer - både inde og ude.

Læs også: Lav forårsdekorationer med Queen kalanchoe

Læs om Queen blomster hos Plantorama

Queen® RoseFlowers

Med Queen® RoseFlowers kan du skabe lidt ekstra romantik i hverdagen. Blomsterne findes i mange flotte farver, og de holdbare knopper og fyldige blomster er i en klasse for sig.

Læs om Queen blomster hos Plantorama

Queen® MoreFlowers

Queen® MoreFlowers er en serie, som består af unikke planter med specielle blomster, der blomstrer ekstremt længe. Disse blomster giver mere glæde, mere passion og mere forkælelse.

Læs også: Bring foråret ind med blomstrende stueplanter

Læs om Queen blomster hos Plantorama

Queen® Green

Queen® Green sorterne er alle forskellige kalanchoearter. De er sukkulenter og har derfor også den lange holdbarhed der kendes fra kalanchoe potteplanten. Behovet for vanding er minimalt, og de egner sig derfor utrolig godt til sammenplantninger, evt. sammen med Queen® potteplanter. Et spændende alternativ til de farverige Queen® sorter.

Læs om Queen blomster hos Plantorama

Queen® Outdoor

Queen® Outdoor er nemme at holde; de kan modstå regn, tørke, vind, skygge og fuld sol. De pryder på enhver altan eller terrasse, hvor blomsterne vil blomstre igen og igen, indtil frosten kommer.

Læs om Queen blomster hos Plantorama

Queen® CutFlowers

Queen® CutFlowers består af nøje udvalgte sorter, som har egenskaberne fra potteplanten kalanchoe. Blomsterne kan bruges i buketter og dekorationer eller blot for sig selv.

Læs også: Pynt nytårsbordet med Queen kalanchoe

Læs om Queen blomster hos Plantorama

Placering og vanding af kalanchoe

Kalanchoe kan placeres næsten hvor som helst, men gerne et sted med meget lys. Det eneste, den har svært ved at tåle er overvanding. Hvis den står og sopper i vand for længe af gangen, rådner rødderne, og planten går til. Til gengæld kan den godt lide udtørring mellem vandingerne. 

Ved afblomstring kan du selv forsøge at påvirke planten til en ny blomstring. En behandling med mørklægning af planten i mindst 14 timer pr. døgn i 4-6 uger giver det bedste resultat.

I sommerhalvåret trives kalanchoe fantastisk ude på terrassen i krukker, hvor solens stråler får farverne til at gløde endnu mere intenst. Ved udplantning skal du lade de visne blomster blive siddende, og den vil blomstre, til den første frost sætter ind.

Populære produkter netop nu

Populære tips og tricks

Læs flere tips & tricks

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}