Blomstrende stueplanter

Smukke kalanchoe fra Queen

23. februar 2022
Læs om Queen blomster hos Plantorama

Stærk kvalitet, lang holdbarhed og farvestrålende blomster

Gennem fokus på produktudvikling og innovation er Queen blomster kendt for deres stærke kvalitet over hele verden. Der investereres løbende i ny teknologi, som sikrer en yderst miljøvenlig produktion samt en meget høj leveringssikkerhed.

Køb vores grønne og blomstrende indeplanter.

I mere end 40 år er der arbejdet på at forbedre og optimere metoder og teknologi. Resultatet er et bredt sortiment af kalanchoe blomster, også kendt som koraltop og brændende kærlighed, med unikke egenskaber: lang holdbarhed og store, farvestrålende blomster. Planternes minimale behov for pasning er oplagt til den travle, moderne livsstil. Takket været den løbende innovation findes Queen blomster i dag i et væld af farver og former.

Sortimentet omfatter:

  • Queen kalanchoe
  • Big Queen
  • Queen sukkulenter
  • Queen Outdoor
  • Queen afskårne

Queen® kalanchoe

Queen® kalanchoe er den klassiske Queen stueplante med smukke og stilfulde blomster i stærke, klare farver. Holdbarheden og farverne er i top, så det er kun fantasien, der sætter grænser for deres anvendelse. Blomsterne kan sagtens bruges i fine dekorationer - både inde og ude. De kan f.eks. anvendes i efterårs- og forårsdekorationer, påskedekorationer, bordpynt til fødselsdagsbordet og meget mere.

Læs også: Lav forårsdekorationer med Queen kalanchoe

Populære produkter netop nu

5708869724758_01_kalanchoe_big

Big Queen®

Big Queen® er en større og fyldigere udgave af Queen® kalanchoe. En Big Queen® har flere blomsterstængler og blomster, som gør den helt perfekt til at skabe ekstra hygge og farverig stemning i hverdagen. Blomsterne findes i mange flotte farver, og de holdbare knopper og fyldige blomster er i en klasse for sig.

Læs om Queen blomster hos Plantorama
Læs om Queen blomster hos Plantorama

Queen® sukkulenter

Queen® sukkulenter sorterne er alle forskellige kalanchoearter. De er sukkulenter og har derfor også den lange holdbarhed der kendes fra kalanchoe stueplanten. Sukkulenterne får ikke ligeså mange blomster som de andre Queen® sorter, dog vil du ofte opleve små, søde blomstringer, som er ganske charmerende.

Behovet for vanding er minimalt, og de egner sig derfor utrolig godt til sammenplantninger, evt. sammen med dine yndlingsstueplanter. Et spændende alternativ til de farverige Queen® sorter.

5708869682300_01_desert_kalanchoe

Queen® Outdoor

Queen® Outdoor er den perfekte løsning til at bringe farve og romantik til uderummet, og skabe en frodig, blomstrende have. Blomsterne tåler al slags vejr og er nemme at holde; de kan modstå regn, tørke, vind, skygge og fuld sol. De pryder på enhver altan eller terrasse, hvor blomsterne vil blomstre igen og igen, indtil frosten kommer.

Pryder i altankasser, blomsterkasser og store havekrukker.

Læs om Queen blomster hos Plantorama

Queen® afskårne

Queen® afskårne består af de smukkeste, holdbare sorter af farverige kalanchoe blomster.

Queen® har sat nye standarder for hvor længe buketter kan holde, hvorfor du vil opleve at en buket afskårne kalanchoe holder meget længere end den typiske blomsterbuket. Du har derfor mulighed for at anvende de flotte blomster i et hav af dekorationer, uden at frygte, at de visner hurtigt.

Blomsterne kan bruges i buketter og dekorationer eller blot for sig selv.

Læs også: Pynt nytårsbordet med Queen® kalanchoe

Læs om Queen blomster hos Plantorama

Placering og vanding af kalanchoe

Kalanchoe kan placeres næsten hvor som helst, og vil også klare sig fint på skyggefulde steder. Planten trives dog på en lys placering, hvor den vil vækste og danne mange blomsterskud. Det eneste, den har svært ved at tåle er overvanding. Hvis den står og sopper i vand for længe ad gangen, rådner rødderne, og planten går til. Til gengæld kan den tåle udtørring mellem vandingerne, hvorfor dette er at foretrække.

Ved afblomstring kan du selv forsøge at påvirke planten til en ny blomstring. En behandling med mørklægning af planten i mindst 14 timer pr. døgn i 4-6 uger giver det bedste resultat.

I sommerhalvåret trives kalanchoe fantastisk ude på terrassen i krukker, hvor solens stråler får farverne til at gløde endnu mere intenst. Ved udplantning skal du lade de visne blomster blive siddende, og den vil blomstre, til den første frost sætter ind.

Du kan med fordel tage planten indenfor igen, når det bliver for kold udenfor. I de varme rammer indenfor kan den leve og vækste, for så at skyde med nye blomster i foråret.

Populære tips og tricks

Shop videre Gå til kassen

Varen er lagt i kurven

{{ lastAddedProduct.Title }}

{{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }} Før {{lastAddedProduct.BeforePrice | localeString}} {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }}
{{lastAddedProduct.DeliveryText}}
Forudbestilling

Vi anbefaler

Spar
{{ product.discount.discount }}
Skarp pris
Ude af sæson Forudbestil
Kampagne Rabat Tilbud Kun i butik

{{ product.name }}

{{ product.discount.quantity }} {{product.unitType}} {{ product.price }} {{ product.price }} Du sparer {{ product.discount.discount }} Før {{ product.discount.originalPrice }} {{ product.discount.originalPrice }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
{{ product.price }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
+ Flere Varianter
Alderskontrol banner

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ (cart.BeforeDeliveryPrice ? cart.BeforeDeliveryPrice : cart.DeliveryPrice) | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}