Boliginteriør

Pynt hjemmet op med fade og kasser i unika-træ

Inspiration til fade og kasser i unika-træ hos Plantorama

Chapati- og japatibrætter

Brætterne bliver i Indien brugt til at udrulle såkaldte chapati- og japatidej på. Chapati er flade indiske brød, som udrulles på brætterne, inden de bages i en ovn. Japati er indiske fladbrød, som spises til traditionel indisk mad. Brødet fungerer som en slags ske, der samler maden op fra tallerkenen.

Brætterne er unikke i træsort, størrelse og udseende, hvorfor to brætter aldrig vil være ens. Der kan både være sprækker og revner i træet som tegn på, at de har været i brug i mange år. Det er et af brætternes charmerende og unikke kendetegn.

Brug brætterne som serveringsfade til lækker tapas og drinks eller som dekorativt fad sammen med stearinlys, friske planter og fine nipsting. De smukke brætter pifter let en kedelig krog eller vindueskarm op.

Læs også: Pasning af svigermors stol og skarpe tunge

Populære produkter netop nu

 

Indiske murstensforme

Murstensformene er i Indien blevet brugt til at lave håndstrøgne mursten. Leret bliver klasket ned i formen, det trykkes og rystes, og murstenene vendes ud til tørring. Alle formene er unikke i forhold til træsort, alder og udseende.

Brug formene som kreativ opbevaring i eksempelvis badeværelset og køkkenet. Placér olier, krydderier og service eller små håndklæder og sæber i formene – det er en nem og dekorativ måde at få styr på hjemmets småting.

Læs også: Pasning af sansevieria

 

Trækasser i genbrugsmaterialer

Trækasserne er alle produceret i Indien af genbrugsmateriale, som kan stamme fra blandt andet neddrivningsmaterialer. Metalbeslagene giver kasserne det specielle udseende. Hver kasse er unik i træsort, beslag og udseende, da de er lavet af genbrugte materialer - de er fyldt med historie og sjæl.

Brug kasserne til at udstille hjemmets nips og andet pynt. Udsmyk kasserne med eksempelvis indrammede, tørrede planter, lanterner med lys eller smukke vaser med frisk grønt. Kassernes rå look står i flot kontrast til de grønne nuancer og fine nipsting.

Læs også: Sådan laver du et planteterrarie

Populære tips og tricks

   

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}