11 grønne planter der er nemme at passe

23. februar 2022
Plantorama | 11 grønne planter der er nemme at passe

  Nemme planter til dig, der ikke har grønne fingre

  Er det med planter en by i Rusland for dig? Så er der heldigvis hjælp at hente. Du behøver nemlig slet ikke have grønne fingre for at skabe en oase derhjemme. Det handler blot om at vælge nogle stueplanter, som ikke stiller de store krav til pasning.

  Vi har her samlet en guide til dig med nogle af de stueplanter, som er mest nøjsomme og nemmest at passe.

  Køb udvalget af grønne stueplanter her

  Populære produkter netop nu

  Kødfulde blade gemmer på vandet

  En af de plantetyper, der sagtens kan tåle mindre opmærksomhed og vand, er sukkulenter. Det kan faktisk være svært ikke at få succes med sukkulenter, da de opmagasinerer væske i deres kødfulde blade, så de kan tåle udtørring. Ja, de bryder sig faktisk ikke om at få for meget vand om rødderne.

  Sukkulenter kan bruges overalt i boligen; i et miks med andre grønne planter og blomster eller for sig selv i små tableauer som spændende, grønne skulpturer.

  I gangen og på badeværelset kan grønne planter sagtens trives og være med til at skabe et godt indeklima med deres luftrensende effekt. De blomstrende og mere pasningskrævende planter kan med fordel anbringes i opholdsrummene.

  Læs også: Pasning af palmer

   

  Alle kan holde liv i planter

  Det er ingen videnskab at have planter i hjemmet, og samtidig koster det ikke ret meget at købe sig til spændende planter, der skaber liv og stemning. Det er ikke kun blomsterentusiaster, som kan have planter, og der findes mange skønne og nemme planter til alle årstider.

  I dag bruges boligen ofte som et slags visitkort, hvor vi skilter med vores personlige stil og smag. Her er planter ingen undtagelse – de bidrager til et positivt indtryk af boligen med en gennemført stil.

   

  Planter som fornyende element

  Der findes mange spændende planter, der har meget at byde på, og som kan understrege rummets indretning og atmosfære, uanset om det er det romantiske eller stilrene, der præger billedet.

  Planter kan klæde både det mønstrede underlag, den elegante lilla skjuler samt den neutrale skjuler, der går godt til planter med marmorerede blade. Med lidt mod og flair for farvekombinationer kan få ændringer give boligen et nyt og forfriskende udtryk, som du kan glæde dig over, når ferien er slut, og du atter er rykket indendørs til planterne.

  Læs også: Sådan ompotter du dine stueplanter

  Populære tips og tricks

  Shop videre Gå til kassen

  Varen er lagt i kurven

  {{ lastAddedProduct.Title }}

  {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }} Før {{lastAddedProduct.BeforePrice | localeString}} {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }}
  {{lastAddedProduct.DeliveryText}}
  Forudbestilling

  Vi anbefaler

  Spar
  {{ product.discount.discount }}
  Skarp pris
  Ude af sæson Forudbestil
  Kampagne Rabat Tilbud Kun i butik

  {{ product.name }}

  {{ product.discount.quantity }} {{product.unitType}} {{ product.price }} {{ product.price }} Du sparer {{ product.discount.discount }} Før {{ product.discount.originalPrice }} {{ product.discount.originalPrice }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
  {{ product.price }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
  + Flere Varianter
  Alderskontrol banner

  Indkøbskurv

  Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
  {{ (cart.BeforeDeliveryPrice ? cart.BeforeDeliveryPrice : cart.DeliveryPrice) | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

  Levering direkte fra leverandør

  {{ cartRow.Title }}

  {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
  {{cartRow.DeliveryText}}

  Forudbestilling

  Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

  {{ cartRow.Title }}

  {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

  Forudbestilling

  Alderskontrol banner

  Kurven er tom

  {{ usp.subTitle }}

  Luk

  Vælg center

  {{store.Name}}

  {{store.Address}}
  {{store.Zip}}, {{store.City}}
  Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
  {{OpeningHour.Label}}
  {{OpeningHour.Value}}