{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

DIY

Lav enkle nytårsdekorationer med Queen kalanchoe

12. oktober 2023
Få inspiration til nytårspynt med Queen blomster hos Plantorama

Festligt nytår med blomster

Er du vært til nytårsfesten, har du en oplagt mulighed for at pynte dit hjem og nytårsbord festligt op. Nytårsbordet er for mange ensbetydende med glimmer og konfetti, men det kan sagtens gøres på en mere cool og stilfuld måde, som stadig er festlig og indbydende.

 

Stilrent eller farverigt nytår?

Går du efter det mere stilfulde udtryk, kan du pynte nytårsbordet med fine blomsterdekorationer fra Queen. Du kan eksempelvis vælge hvide blomster, som skaber et eksklusivt og stilrent nytårsbord. Du kan med fordel matche de hvide kalanchoe med sølv i dine servietter, serpentiner og konfetti.

Er du mere til det sprælske og farverige, kan du vælge en kalanchoe i en pink farve, som har et mere frisk og livligt udtryk. Generelt kan du vælge blomster i lige den farve, du foretrækker, men nytårsdekorationerne bliver endnu flottere, hvis du gennemfører et farvetema.

Få inspiration til nytårspynt med Queen blomster hos Plantorama

Pynt et smukt nytårsbord med blomster

Vi vil alle gerne pynte et smukt, festligt og måske endda dekadent nytårsbord, og det er slet ikke så besværligt. For et sådant udtryk kan du afklippe blomster og placere dem i servietten som den fineste detalje til bordpynten.

Du sikrer en længere holdbarhed på de afklippede blomster, hvis du opbevarer dem i en lille vase med vand. På den måde kan blomsterne være på bordet hele aftenen uden at blive triste og visne. Vil du gøre bordpynten ekstra festlig, kan du binde en sløjfe om blomsterne.

 

Lav enkelt bordpynt med kalanchoe

Du kan let lave din egen nytårsbordpynt med kalanchoe. Eksempelvis kan du pynte et enkelt og smukt bord med pynt af afskårne Queen blomster, som du placerer i elegante, høje vaser.

Du kan også lave en lidt kraftigere nytårsbuket ved at samle blomsterne i små klynger. Vælg lige de farvekombinationer, du er mest vild med, eller lad blomsterne matche kuvertpynten.

Læs også: Smukke kalanchoe fra Queen

 

Giv gæsterne en ordentlig velkomst

Intet nytår uden bobler. Champagne kan både nydes i forbindelse med velkomsten af gæster og fejring klokken tolv, hvorfor den for mange er helt uundværlig nytårsaften.

Uanset om champagnen skal drikkes tidligt eller sent på aftenen, kan du gøre den lidt mere festlig ved at placere flasken i en skål eller champagnekøler sammen med Queen blomster.

Få inspiration til nytårspynt med Queen blomster hos Plantorama