{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

DIY

5 blomster til dig med høfeber

19. februar 2024
5 blomster til dig med høfeber - Plantorama

1. Roser

Roser, Rosa, findes i et væld af former og farver, men fælles for dem alle er, at de udskiller små mængder pollen i luften. De er altså et godt blomstervalg til dig med høfeber.

For at mindske mængden af pollen yderligere kan du gå efter varianter med mere lukkede blomsterknopper. Der findes utroligt mange varianter, så du kan garanteret finde en i din yndlingsfarve.

 

2. Iris

Iris, Iris, er opkaldt efter en græsk gudinde og er kendt for sin utroligt flotte farvepallet og delikate æstetik. Blomsterne består af tre åbne kronblade, der står i flot kontrast til de sværdlignende blade.

5 blomster til dig med høfeber - Plantorama

3. Stjerneskærm

StjerneskærmAstrantia, er en charmerende blomst, som tilføjer farve og struktur til buketter takket være de spidse kronblade og nålepudeagtige midte.

Blomsten producerer små mængder pollen, så den er god til dig med høfeber. Denne trendy og vilde blomst får buketter til at ligne noget, du lige har plukket i grøftekanten.

5 blomster til dig med høfeber - Plantorama

4. Almindelig røllike

Almindelig røllikeAchillea millefolium, er en høj og slank blomst i lyse farver, som er ideel i blomsterbuketter til allergikere.

Blomsten har nemlig anti-allergiske egenskaber, som forebygger udskillelsen af histamin i luften. Denne populære blomst giver buketter god volumen og struktur.

 

5. Løvemund

LøvemundAntirrhinum, er et sikkert valg i blomsterbuketten til allergikere på grund af deres lukkede blomsterknopper, som mindsker udskillelsen af pollen.

Denne blomst er perfekt i buketter, som er sammensat af forskellige smukke blomster, takket være dens mange blomster, som dækker hele stilken.

 

Billeder er venligst udlånt af The Joy of Plants.