Opskrifter
Sødmefuld gløgg med varme krydderier
10. oktober 2024Nem opskrift på rød og hvid gløgg
Gløgg luner godt her i den kolde vintertid, og så smager og dufter den jo skønt. Vi serverer gerne færdigblandet gløgg til alle julens arrangementer, men har du prøvet at lave den selv? Det kan nemlig sagtens betale sig.
Med Mill&Mortars gløggsirupper kan du nemt tilberede en smuk rød eller hvid gløgg, som både dufter og smager af kvalitetskrydderier.
Læs også: Hjemmelavede æbleskiver med kærnemælk
Gør det nemt med gløggsirup og gløggfyld
RUBY gløggsirup er en flot, klassisk rød gløgg, brygget på hyldebærsaft og smagsat med blandt andet srilankansk kanel, nelliker, allehånde og kardemomme.
GOLDEN gløggsirup er en lys og eksklusiv hvid gløgg på base af æblesaft og med smagsnoter af blandt andet stjerneanis, vanilje, kardemomme og citrongræs.
Gløggfyldet består af økologiske Marcona mandler med lyse og mørke jumborosiner eller med tørrede tranebær.
Du skal bruge
- Gløggsirup RUBY eller GOLDEN
- Rødvin eller hvidvin (evt. saft ved alkoholfri udgave)
- Gløggfyld
Sådan gør du
- Varm gløggsirup op med henholdsvis rød- eller hvidvin eller saft.
- Hæld gløggen i varmefaste glas, og kom en skefuld gløggfyld i.
- Nyd den varme og velsmagende gløgg.