×
Vores Espresso House i Aalborg, Egå og Hillerød er åbne igen og klar til at tage imod dig. Hold afstand - undtagen til din favoritdrik.

DIY

Botanisk borddækning med markbuketter

Botanisk borddækning med markblomster - Plantorama

Billederne i artiklen er taget af Susan Mogensen, der til dagligt deler tanker fra familielivet, idéer til boligindretning og kreative DIY-indslag på susliving.

Botanisk borddækning med markblomster - Plantorama

Pynt et botanisk festbord med markblomster

Skal du snart holde fest og pynte et flot bord til dine gæster? Så giver vi dig her et bud på, hvordan du dækker et festbord i botanikkens tegn, der er fyldt med blomster i skønne farver.

Markblomster er for tiden meget moderne, og de er helt perfekte til et botanisk festbord. Du behøver ovenikøbet ikke være en ferm blomsterbinder for at skabe din egen smukke buket med markblomster, da de gerne må have et tilfældigt og lettere skødesløst udtryk.

Find et farvetema, som du er vild med, og vælg blomster, pyntegrønt og prydgræsser i komplimenterende farver. I disse buketter er der valgt blomster i rosa, orange, fersken og bordeaux toner, bl.a. astilbe, flamingoblomst, ranunkel, lilje, eukalyptus og prydgræs, der giver et fint farvespil i buketterne.

Når du vælger forskelligfarvede blomster, er det en god idé at vælge en mere neutral dug, så buketterne kommer til deres ret. Er du mere til en farverig eller mønstret dug, kan du alternativt holde buketterne i lyse, neutrale farver.

Fuldend det botaniske bord med service, bestik og glas, der passer til dit valgte farvetema. På dette bord er der valgt messingbestik, glas i ravgul og rosa toner samt tallerkener med blomstermotiver. Du kan sammensætte det lige efter din smag, men borddækningen bliver særligt smuk, hvis du holder service og markbuketterne i de samme nuancer.

Se hvordan du laver markbuketterne nederst i artiklen.

Botanisk borddækning med markblomster - Plantorama
Botanisk borddækning med markblomster - Plantorama
Botanisk borddækning med markblomster - Plantorama

Dette skal du bruge til en markbuket

Snitblomster i forskellige farver og former

Pyntegrønt

Prydgræsser

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.VoucherAmount? cart.PaymentNeededTotalAmount : cart.TotalAmountWithTax | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden