Naturlig julekrans med flere funktioner

Naturlig julekrans med flere funktioner - Plantorama

Artiklen er skrevet af Julie og Mikkel fra Another Studio. Til dagligt laver de kreativt content, foto, styling og meget mere indenfor alting bolig.

 

Krans til advent, hoveddøren og julebordet

Her får du et bud på en krans, der ikke kun kan pryde hoveddøren. Tilføjer du lys eller en opsats i midten, kan du nemlig også bruge den som adventskrans og tælle ned til jul eller lade den blive midtpunkt for din bordopdækning.

Naturlig julekrans med flere funktioner - Plantorama
Naturlig julekrans med flere funktioner - Plantorama
Naturlig julekrans med flere funktioner - Plantorama

Det skal du bruge til kransen

Krans

Tørrede blomster

Pyntegran

Mos

Husløg

Ståltråd

Bånd til dørkrans

Spyd + lys til adventskrans

Opsats til bordekoration

Sådan gør du

Tag din krans og beklæd den pletvis med mos, der nemlig dækker godt og derfor fungerer godt som bund på din krans. Du monterer det ved at ligge det på og vikle ståltråd omkring mos og krans.

Bind eventuelt enderne på ståltråden sammen med en knude på bagsiden.

Når du har lagt mos ud, tager du din pyntegran. På samme måde vikler du ståltråd omring og afslutter med en knude under kransen.

Husløgene er lidt svære at montere, da de har rødder og højde. Inden du monterer dem på din krans, kan det være en god idé at ryste den værste jord af. Så svinder højden nemlig en anelse. Nu kan du sno ståltråd omring rødderne og lade hver ende gå hver sin vej om kransen. Sno gerne ståltrådet omkring kransen flere gange, så du er sikker på, at husløget bliver hvor det skal.

De tørrede blomster er så lette, at de ikke behøver ståltråd. De stikkes blot ned i mos og blandt gran. Sæt gerne husløg og tørrede blomsterstilke i klaser.

Vil du have kransen op på døren, bind da en snor i toppen.

Ønsker du derimod at bruge kransen som adventskrans, monter spyd og sæt lys i.

Vil du derimod bruge kransen som dekoration på bordet kan du med fordel tilføje en opsats i midten for at få højde og WOW-effekt på dekorationen. Opsatsen fyldes med mos, og stilke af tørrede blomster sættes forsigtigt ned. Her må stilkene gerne være lange, så der kommer højde på.


Populære produkter netop nu

Populære tips og tricks

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}