Opskrifter

Chokoladetrøfler med solbærdrys

Chokoladetrøfler med solbærdrys - Plantorama

Billederne i artiklen er taget af Ditte Kaas, der deler skønne og inspirerende billeder af sine madoplevelser fra hele verden på konditte.

Chokoladetrøfler med solbærdrys - Plantorama

Nemme chokoladetrøfler med 3 ingredienser

Chokoladetrøfler smager himmelsk og smelter på tungen, og så er de noget af det nemmeste at lave. Fløde, chokolade, lidt salt samt tid, og så har du opskriften på disse lækre og elegante chokoladetrøfler.

Trøflerne smager bedst, hvis du bruger en god kvalitetschokolade - gerne én med et kakaoindhold på 62% eller højere. Du kan sagtens forkæle sig selv med gode produkter, nu opskriften kun indeholder 3 ingredienser.

Læs også: Marcipankugler med hyldeblomst og kandiseret viol

Chokoladetrøfler med solbærdrys - Plantorama

Du skal bruge (20 – 25 stk.)

200 g mørk chokolade

2 dl piskefløde

Flagesalt

Mill&Mortar solbærstøv

Sådan gør du

Hak chokoladen groft, og kom det over i en stor skål.

Varm forsigtigt fløden op til lige før kogepunktet i en gryde.

Hæl den varme fløde over chokoladen, og rør grundigt til chokoladen er helt smeltet, og massen er jævn.

Kom chokolademassen over i en beholder, drys med flagesalt henover, og stil den på køl 3-4 timer.

Skær dagen efter massen ud i små firkanter, og rul dem til trøfler.

Vend trøflerne i solbærstøv.

Chokoladetrøfler med solbærdrys - Plantorama
Chokoladetrøfler med solbærdrys - Plantorama

Giv chokoladetrøflerne et twist

Er opskriften lidt for nem, kan du altid twiste den og introducere nye smage i chokoladetrøflerne. Prøv fx:

  • Kaffe
  • Appelsinskal
  • Lakridspulver
  • Chilipulver

Få flere tips & tricks

Få tilbudsavisen elektronisk direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsmailen ligesom 160.000 andre