Opskrifter

Farverig pastaret med friske grøntsager

Plantorama | Farverig pastaret med friske grøntsager

Pastaret med friste grøntsager inspireret af Caribien

Denne simple og farverige pastaret med Rasta Pasta krydderi fra Mill&Mortar smager skønt og kan tilberedes med et hav af forskellige grøntsager. Retten kan spises som den er eller kombineres med lyst kød, fisk eller brød.

Rasta Pasta krydderiet er en unik blanding med en varm base og noter af citrontimian, hvidløg og paprika. Krydderiet tager inspiration fra Caribiens smukke farver og smagsindtryk, og den vil uden tvivl give dine pastaretter et ekstra pift af smag – stadig så både børn og voksne kan være med.

Plantorama | Farverig pastaret med friske grøntsager
Plantorama | Farverig pastaret med friske grøntsager

Du skal bruge

500 g pasta

300 g blandede, friske grøntsager i rastafarver (rød, gul og grøn)

1 spsk. Rasta Pasta krydderi

2 spsk. smagsneutral olie

Salt, peber, eddike, sukker

1 god håndfuld hakkede krydderurter (fx persille, koriander)

Sådan gør du

Kog pastaen.

Svits Rasta Pasta krydderi og grøntsager kort i olie i en varm wok.

Vend den kogte pasta i de varme grøntsager.

Smag til med salt, peber, en sjat eddike og en knivspids sukker.

Vend krydderurter i retten.

Læs flere opskrifter

Få tilbud og gode råd direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsmailen ligesom 190.000 andre