Opskrifter

Marcipankugler med hyldeblomst og kandiseret viol

Opskrift: Marcipankugler med hyldeblomst og kandiseret viol - Plantorama

Billederne i artiklen er taget af Ditte Kaas, der deler skønne og inspirerende billeder af sine madoplevelser fra hele verden på konditte.

Opskrift: Marcipankugler med hyldeblomst og kandiseret viol - Plantorama

Konfektkugler med hyldeblomstmarcipan og hvid chokolade

Disse marcipankugler med hyldeblomst og hvid chokolade er nemme at lave, og så smager de himmelsk godt. Opskriften er lige noget for dig, som ikke vil bruge lang tid på den hjemmelavede konfekt.

De små, fine konfektkugler tager ikke lang tid at rulle, og dyppet i hvid chokolade og toppet med kandiseret viol og blåbærstøv ligner de en million blandt julegodterne.

Læs også: Gyldne marcipansnitter med mandler og nougat

Opskrift: Marcipankugler med hyldeblomst og kandiseret viol - Plantorama
Opskrift: Marcipankugler med hyldeblomst og kandiseret viol - Plantorama

Du skal bruge (12 – 14 stk.)

200 g marcipan

2 spsk. hyldeblomstsirup

220 g hvid chokolade

Mill&mortar kandiseret viol

Mill&Mortar blåbærstøv

Evt. tørrede kornblomster

Sådan gør du

Ælt marcipanen sammen med hyldeblomstsiruppen til en jævn masse.

Rul marcipanmassen til kugler.

Sæt kuglerne på køl, imens du forbereder chokoladen.

Hak og smelt chokoladen over vandbad.

Dyp kuglerne i chokoladen, og sæt dem på et fad eller bagepapir.

Drys kandiseret viol, blåbærstøv og evt. tørrede kornblomster på, inden chokoladen størkner.

Få flere tips & tricks

Få tilbud og gode råd direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsmailen ligesom 200.000 andre