Opskrifter

Mørbrad på grill med lækre krydderurter

Grillet mørbrad med friske krydderurter

Vi har grillet og braset sammen med kokken Lars Kyllesbech fra restaurant Mefisto, og vi giver dig her vores yndlingsopskrift på mørbrad grillet med friske og lækre krydderurter. Du kan udvælge dine favoriturter til den grillede mørbrad - her har vi brugt rosmarin og persille.

Sommer betyder lune aftener på terrassen og grill til aftensmad, og der er næsten ikke noget bedre end mørbrad på grill, som er mørt og saftigt. I denne udgave får mørbraden selskab af frisk rosmarin, kogte kartofler og lækker kryddersmør med persille.

Læs også: Grillet laks med friske krydderurter

Plantorama | Mørbrad på grill med Lars Kyllesbech
Opskrift: Laks på grill med friske krydderurter - Plantorama

Du skal bruge

4 tournedos af oksemørbrad a ca. 250 g

Sort peber og groft salt

Rosmarindusk

Olie til pensling

Krydderurter

250 g kryddersmør

500 g kartofler

Sådan gør du

Klargør mørbradbøfferne til grillen og lad dem få stuetemperatur, før de grilles.

Vask kartoflerne rene.

Skyl, hak og pluk krydderurterne. Gem noget hakket persille til drys på kartoflerne.

Rør resten af urterne med smør, salt og peber.

Kog kartoflerne.

Pensl mørbradbøfferne med olie og krydr med salt og peber.

Læg mørbradbøfferne på varme kul eller gasgrill med en rosmarinkvist på toppen.

Grill dem i ca. 5-7 minutter på hver side (medium-rare).

Servér med kogte kartofler og kryddersmør.

Få flere tips & tricks

Få tilbud og gode råd direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsmailen ligesom 200.000 andre