Opskrifter

Sødmefuld gløgg med varme krydderier

Nem opskrift på rød og hvid gløgg

Gløgg luner godt her i den kolde vintertid, og så smager og dufter den jo skønt. Vi serverer gerne færdigblandet gløgg til alle julens arrangementer, men har du prøvet at lave den selv? Det kan nemlig sagtens betale sig.

Med Mill&Mortars gløggsirupper kan du nemt tilberede en smuk rød eller hvid gløgg, som både dufter og smager af kvalitetskrydderier.

Læs også: Hjemmelavede æbleskiver med kærnemælk

spot
spot3

Gør det nemt med gløggsirup og gløggfyld

RUBY gløggsirup er en flot, klassisk rød gløgg, brygget på hyldebærsaft og smagsat med blandt andet srilankansk kanel, nelliker, allehånde og kardemomme.

GOLDEN gløggsirup er en lys og eksklusiv hvid gløgg på base af æblesaft og med smagsnoter af blandt andet stjerneanis, vanilje, kardemomme og citrongræs.

Gløggfyldet består af økologiske Marcona mandler med lyse og mørke jumborosiner eller med tørrede tranebær.

spot2
spot4

Du skal bruge

Gløggsirup RUBY eller GOLDEN

Rødvin eller hvidvin (evt. saft ved alkoholfri udgave)

Gløggfyld

Sådan gør du

Varm gløggsirup op med henholdsvis rød- eller hvidvin eller saft.

Hæld gløggen i varmefaste glas, og kom en skefuld gløggfyld i.

Nyd den varme og velsmagende gløgg.

Få flere tips & tricks

Få tilbudsavisen elektronisk direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsmailen ligesom 160.000 andre