{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Adfærd

Hund

Adfærd

I guiden får du tips & tricks til hundeadfærd.

Hunde er sunde for børn

Hunden er for mange endnu et medlem af familien og ikke blot et kæledyr. Det har dog også fysiske og psykiske fordele for børn at vokse op med hund.

Børn udvikler nemlig et bedre immunforsvar, får mere frisk luft og bevæger sig mere. Derudover bliver børn også mere tolerante, hjælpsomme og empatiske. Læs mere om børn og kæledyr.

Derfor er træning for hunden vigtigt

Hundetræning aktiverer din hunds drifter og sanser. Gennem øvelser kan du aktivere lugte-, syns- og høresansen og stimulere dens jagtinstinkt.

Samtidig kan træningen give dig en bedre forståelse for hundens læring og reaktioner – og så er træning også sjovt samvær med hunden. Læs mere om hundetræning.

Træning begynder fra hvalp

Hunden skal luftes, motioneres og stimuleres hver dag, og det bliver meget nemmere med en velopdragen hund. Derfor begynder træningen og opdragelsen allerede, når hunden er hvalp.

Det er vigtigt for hundens fremtidige adfærd, at den socialiseres og miljøtrænes med det samme og ærer basale kommandoer som indkald.

Uden træning kan du få en understimuleret hund med problematisk adfærd. Læs mere om hvalpetræning.

Gode råd til hundens adfærd

Vi har i Plantorama en stor viden og erfaring med hundeadfærd, og vi deler her i guiden vores bedste tips og tricks med dig. Du finder blandt andet gode råd om hundens udviklingsfaser og hvalpetræning.