{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Pleje

Hund

Pleje

I guiden får du tips & tricks til hundepleje.

Hundepleje begynder fra hvalp

Som hundeejer er det dit ansvar, at hunden er sund og velplejet. Hundeplejen begynder allerede fra hvalp, hvor renlighed og socialisering er i centrum. Læs mere om renlighed.

Det er samtidig her, at hvalpen skal tilvænnes pleje af pels og tænder, så det ikke giver problemer i fremtiden.

En god tandplejerutine er vigtig, så din hund ikke udvikler tandsten, der kan være meget smertefuld. Læs mere om hundens tænder.

Det er desuden nødvendigt med pelspleje og bekæmpelse af lopper, lus og flåter, hvis pelsen skal holdes flot og skinnende. Læs mere om hundens pels.

Husk ekstra pleje forår og vinter

En sund og glad hund skal plejes året rundt. Foråret byder blandt andet på flåter, som kan overføre farlige sygdomme til hunden. Derfor skal pelsen tjekkes igennem hver dag efter gåturene. Læs mere om flåter.

Vinteren bringer sne, kulde og vejsalt med sig, som kan være skadeligt for hundens poter og pels. Derfor skal både poter og pels skylles og tørres grundigt efter gåturene. Læs mere om hunde og vinter.

Gode råd til hundepleje

Vi har i Plantorama en stor viden og erfaring med hundepleje, og vi deler her i guiden vores bedste tips og tricks med dig. Du finder blandt andet gode råd om hundens pels og tænder.