Drivhuset

6 grunde til, at alle burde have et drivhus

Få 6 grunde til, hvorfor alle burde have et drivhus hos Plantorama

Der er mange fordele ved drivhuse

Der er mange gode grunde til at have et drivhus i haven. Med et drivhus kan du nemlig opgradere havearbejdet fra en hobby til en fuldtidspassion.

Drivhuse er ideelle til dig, som elsker planter – uanset om du har mange timer eller blot få minutter at dedikere til haven. Her er blot 6 vidunderlige ting, du kan gøre med et drivhus:

Se vores udvalg af drivhus- og grøntsagsplanter her

 

1. Overvintre planter i drivhuset

Har du planter i haven eller på terrassen, som ikke tåler de danske vintre, er drivhuset det perfekte sted at opbevare planterne hen over vinteren. Det kræver ofte ganske lidt opvarmning i drivhuset, når du skal overvintre planter – så længe drivhuset er godt isoleret.

 

2. Høste friske grøntsager fra drivhuset året rundt

I stedet for at høste de sidste grøntsager i efteråret, kan du forlænge høsten gennem hele året. Afhængigt af hvor meget du opvarmer dit drivhus, kan du dyrke alt fra grøntsager, der trives i koldere temperaturer, til tomater, som elsker varmen. Du sparer samtidig penge ved at høste egne grøntsager – og så er de endda fri for pesticider.

Læs også: Planter til drivhuset

 

3. Dyrke eksotiske planter

I et drivhus kan du let dyrke eksotiske planter, som normalt ikke findes i den danske natur. Det er sjovt at have et sted, hvor du kan eksperimentere med, hvilke typer planter du kan dyrke.

 

4. Forlæng havesæsonen med et drivhus

Hvis du er vild med haven og alt der følger med, får du en helt unik mulighed for at forlænge sæsonen med et drivhus. Når de kolde temperaturer rammer, og haven så småt går i vinterdvale, kan du fortsætte dyrkningen inde i drivhuset.

 

5. Spare penge på planter

Du kan let bruge mange penge på blomster og planter hvert år og stadig ønske, at du havde endnu flere i haven. I drivhuset kan du plante så mange frø, som du lyster. Du vil måske endda opleve, at du får for mange planter – men så kan du altid dele med venner og familie.

Læs også: Sådan udnyttes tomathøsten

 

6. Forbedre helbredet

Vi ved alle, at det er afstressende at være udendørs i haven og i naturen. Et drivhus gør det mere bekvemmeligt at gå i haven i vintermånederne – det er lige det, der skal til for at løfte humøret i den mørke tid.

Populære produkter netop nu

Populære tips og tricks

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}