×
FRI FRAGT  på alle varer! Gælder ved køb over 500 kr. t.o.m. søndag

Køkkenhaven

Sådan bekæmper du dræbersnegle i haven

23. februar 2022
Sådan bekæmper du dræbersnegle i haven - Plantorama

Dræbersnegle er havens fjende

Der er få ting, der er lige så skønne som at gå i haven, og se den blomstre og spire efter dit hårde havearbejde. Dræbersneglene formerer sig lynhurtigt; op til 400 nye snegle kommer til hver sæson, så du kan let miste dit overtag. Sneglene efterlader desuden colibakterier på planterne, som ikke er sundt for mennesker.

Langt de fleste gamle husråd, der skulle bekæmpe dræbersneglene, fungerer ikke optimalt. De er ikke gode nok til at holde antallet af snegle nede i haven, og derfor vil sneglene sandsynligvis stadig frustrere dig og ødelægge din smukke have og spise af din køkkenhave.

En kendt metode til bekæmpelse af dræbersneglene er ølfælder. øl lugter af føde, og det lokker sneglene til, hvorefter de drukner. Problemet er bare, at haven er fuld af planter og afgrøder, som også tillokker sneglene. Derfor er ølfælden bestemt ikke nogen mirakelkur.

Se vores udvalg af plantebeskyttelse her

 

Bekæmp dræbersnegle med Ferramol sneglemiddel fra ECOstyle

Der findes heldigvis en løsning på problemet, som både er nem og effektiv. Sneglemidlet Ferramol fra ECOstyle bekæmper sneglene skånsomt og er risikofri for mennesker, kæledyr og andre af havens dyr.

Granulaterne består af jern og hvedemel, som sneglene får dårlig mave af. De søger hen til deres bo under jorden, hvor de senere dør. Derfor ser du ingen døde snegle rundt omkring i haven.

1-2 granulater af Ferramol sneglemiddel er nok til at slå en stor og slimet dræbersnegl ihjel, og produktet spreder du regelmæssigt fra marts til oktober, så det ligger på jorden med 10-12 centimeters mellemrum.

Du kan med fordel sprede et bælte rundt om din køkkenhave, hvis du er meget snegleudfordret. Sneglemidlet kan anvendes i økologiske og spiselige haver, på grund af dens indhold af naturlige aktivstoffer.

 

Undgå at snegle med hus spiser sneglemiddel

Sneglemidler vil dræbe alle de snegle, der kommer i kontakt med det. Det betyder, at de snegle, som faktisk er gavnlige for havens økosystem, også bliver slået ihjel.

Du kan undgå at snegle med hus spiser sneglemidlet ved at lægge granulaterne midt på en flise. I hvert hjørne af flisen sætter du en lille sten, og oven på lægges endnu en flise. Så kan sneglene med hus ikke komme ind mellem fliserne og hen til granulaterne.

 

Kilde & foto: ECOstyle

Populære produkter netop nu

Populære tips og tricks

Shop videre Gå til kassen

Varen er lagt i kurven

{{ lastAddedProduct.Title }}

{{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }} Før {{lastAddedProduct.BeforePrice | localeString}} {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }}
{{lastAddedProduct.DeliveryText}}
Forudbestilling

Vi anbefaler

Spar
{{ product.discount.discount }}
Skarp pris
Ude af sæson Forudbestil
Kampagne Rabat Tilbud Kun i butik

{{ product.name }}

{{ product.discount.quantity }} {{product.unitType}} {{ product.price }} {{ product.price }} Du sparer {{ product.discount.discount }} Før {{ product.discount.originalPrice }} {{ product.discount.originalPrice }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
{{ product.price }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
+ Flere Varianter
Alderskontrol banner

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ (cart.BeforeDeliveryPrice ? cart.BeforeDeliveryPrice : cart.DeliveryPrice) | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}