×
Vores Espresso House i Aalborg, Egå og Hillerød er åbne igen og klar til at tage imod dig. Hold afstand - undtagen til din favoritdrik.

Stauder

Gentiana: En skønhed perfekt til havekrukken

Udplantning og pasning af gentiana - Plantorama

Skab et flot og blåt farvespil med Gentiana

Allerede fra april kan du nyde den lille alpine skønhed med de overdådige, klokkeformede blomster - og glæden over det dybblå farvespil vil ikke bare strække sig hen over sommeren og efteråret, men vende tilbage til august året efter. Gentiana tilhører nemlig staudefamilien, som er vinterhårdføre.

Gentiana er meget velegnet til krukker og bede på grund af sin store holdbarhed og har da også ry for at ‘ældes med ynde’, fordi dens blomstring og afblomstring sker meget harmonisk.

 

Gentiana åbner og lukker sine blomster

Oprindeligt vokser gentiana i bjergområder, hvor den trives med kølige nætter og varme, solrige dage. En af de ting, der kendetegner planten er, at den lukker blomsterne sammen om natten for så at folde dem ud igen, når det bliver dagslys.

Den plante, du køber, er en forædlet udgave af den alpine gentiana med forbedrede egenskaber. Det vil sige, at den er tilpasset vores breddegrader, men den lukker og åbner stadig blomsterne i takt med temperatur og lys. Det gælder, hvad enten den står udendørs eller indendørs, at den foretrækker en lys placering. De nye, forbedrede sorter udmærker sig desuden ved at glide over i en grønlig farve efter blomstringen, hvorved prydværdi og holdbarhed forlænges.

Læs flere tips & tricks

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.VoucherAmount? cart.PaymentNeededTotalAmount : cart.TotalAmountWithTax | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}Skift center

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden