{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Have

Have

Alt til haven

Uanset om du er på udkig efter smukke blomster, hårdføre haveplanter, fine havekrukker, gode havemøbler eller tilbehør til havedammen, kan du lade dig inspirere af udvalget i Plantorama.

Valg af haveplanter

Der er ingen grænser for, hvad du kan plante i haven. Alligevel bør du nok overveje, hvor meget pasning og vedligeholdelse de forskellige planter kræver samt havens lys- og jordforhold. Få gode råd om havens planter i guiden.

Det bedste udgangspunkt er at følge din mavefornemmelse og vælge planter, som du kan lide at se på og dufte til. Alle haveplanter i Plantorama indgår i GroBedre, så du er sikret stærke og sunde planter.

Der findes mange forskellige haver, eksempelvis køkkenhaven, frugthaven og prydhaven. Uanset din præference, finder du passende haveplanter som roser, hækplanter og stauder hos os. Se udvalget af haveplanter.

Udplantning i krukker

Uanset om du har en stor have, en mindre have eller blot en altan, så kan blomstrende og grønne planter i havekrukker skabe stemning, farve og liv.

Også indendørs er planter i krukker et smukt syn, og det giver dig en mulighed for at udtrykke din personlige stil. Få tips og tricks til havekrukkerne i guiden.

I Plantorama finder du et stort udvalg af krukker og skjulere i alskens farver, designs, materialer og størrelser, eksempelvis polysand, terracotta og keramik. Se vores udvalg af havekrukker.

Tiltræk fugle med foder og redekasser

Fugle er både underholdende at se og høre på, og så er de endda nyttige i haven, da de spiser orme, snegle og andet småkravl. Det kan derfor være en god idé at bruge energi på at tiltrække fuglene til din have.

Fugle tiltrækkes af foder og redekasser, hvor de kan yngle. Du kan tilbyde vildtfuglene næringsrige foderblandinger, så de lokkes til haven.

Herefter kan du give dem mulighed for at yngle i redekasser. Du kan læse flere tips og tricks til vildtfugle i guiden eller se vores udvalg af foder og tilbehør til vildtfugle.

En havedam skaber fred og ro

Vand har en beroligende effekt på os mennesker, og derfor vælger mange at anlægge havedam i haven. Med en havedam får du en oase, der skaber en fredelig og rolig stemning i resten af haven.

Havedamme har også den fordel, at de tiltrækker insektdyr, fugle og frøer, som skaber liv i haven og hjælper med bestøvningen af havens frugtplanter og blomstrende planter. Få flere tips og tricks til havedammen i guiden.

Uanset om du vil anlægge en helt ny havedam eller søge gode råd til en allerede anlagt havedam, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Se vores store udvalg af artikler til havedammen.