Havelegetøj

Populære produkter i denne kategori

Fodboldmål, gynger, legetårn og sandkasser

Hos Plantorama finder du et udvalg af havelegetøj til haven. Vores udvalg af udendørs lege- og sportsartikler omfatter blandt andet legehuse, streetfodboldsæt, trampoliner, fodboldmål, gyngestativer, sandkasser og planteborde til børn.

Trampolin til haven

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af trampoliner, som du nemt og hurtigt kan sætte op hjemme i din have. Trampolinerne er fremstillet i robuste, slidstærke og gennemtænkte materialer, så både sikkerheden, holdbarheden og designet er af højeste standard.

Udover et stort udvalg af havetrampoliner forhandler vi også tilbehør til trampoliner, som eksempelvis trampolinstiger, overtræk og sikkerhedsnet.

Robuste og slidstærke trampoliner

Hos Plantorama forhandler vi udelukkende trampoliner, der er fremstillet af de mest robuste og slidstærke materialer. Stellet på vores trampoliner er fremstillet af galvaniseret stål, som garanterer en fast og robust struktur for din og dine børns sikkerhed.

Stellet er desuden pulverlakeret med sort maling. Dette sikrer både, at stellet er totalt vedligeholdelsesfrit og har et enkelt og stilrent udtryk. Køber du din havetrampolin ved Plantorama, kan du altså være sikker på at få en både robust, holdbar og stilren trampolin.

Har du svært ved at vælge, hvilken farve din trampolin skal have? Hos Plantorama behøver du ikke vælge. Langt de fleste af vores trampoliner er udstyret med bløde kantpuder, som kan vendes. På den ene side er puden grøn eller pink, mens den er grå på den anden. På den måde kan du altid vende puden efter, hvilket humør du er i.

Trampolin til nedgravning eller fritstående model?

Hos Plantorama finder du trampoliner i rund, firkantet og oval form. Udover forskellige former kan du også vælge mellem to forskellige trampolinløsninger. Hos Plantorama forhandler vi nemlig både fritstående trampoliner, som skal stå ovenpå jorden og trampoliner, som skal graves ned i jorden.

Den fritstående løsning giver fleksibilitet, men kan også opleves som skæmmende på udsigten i haven. Den integrerede trampolin er det rene blær for dine børn og børnebørn at vise frem til vennerne, men kræver på den anden side også, at du har et sted i haven, du kan afsætte permanent til trampolinen. Uanset hvad du er til, finder du en løsning hos Plantorama.

Fodboldmål og rebounder til haven

Fodbold er en favoritsport blandt mange børn og unge. Det behøver dog ikke kun være på fodboldbanen, at der spilles fodbold. Også hjemme i haven kan familien få god motion og timevis af leg ved at spille fodbold.

Hos Plantorama finder du blandt andet fodboldmål med net i mange forskellige størrelser og materialer, så du med garanti kan finde et fodboldmål, der passer til dig og din families behov.

Vores fodboldmål er fremstillet i pulverlakeret og galvaniseret stål med et finmasket net, som er meget stærkt. Du får altså et fodboldmål i en robust kvalitet og med et stilrent, flot design, der passer til enhver have.

Mange af vores fodboldmål leveres med jernspyd, som forankrer fodboldmålet i græsplænen, så det står fast og sikkert. Desuden kommer mange af fodboldmålene med en targetdug, så de fodboldglade rigtigt kan øve sig på deres sparketeknik. 

Du finder også fodboldmål i vores sortiment, som er foldbare. Disse varianter kan let pakkes sammen og gemmes væk, når de ikke er i brug i haven. Med et fodboldmål i haven kan hele familien få finpudset sine fodboldfærdigheder, eksempelvis afleveringer, målmandsreflekser, målskud, hovedskud og dribling.

Hvis ikke du vil have et fodboldmål placeret i haven, kan du vælge en rebounder i stedet for, som giver nogle af de samme muligheder for fodboldspil. De er særligt velegnede til at træne hovedstød, modtagning af bold, skud og passpil.

Vores rebounders er fremstillet pulverlakeret, galvaniseret stål og kan fastgøres til græsplænen med medfølgende jernspyd. Du får altså en rebounder, som er lavet i et stilrent design og udført i praktiske og stærke materialer.

Du finder både vores fodboldmål og rebounders i flere forskellige størrelser, så du kan finde netop det fodboldudstyr, som passer til dit behov og din have.

Gynge og gyngestativ i haven

I den perfekte og børnevenlig have hører selvfølgelig en gynge eller gyngestativ. Det er et sikkert hit i haven bland børn og unge. Blandt vores store udvalg af gynger og gyngestativer finder du mange forskellige løsninger og udgaver, så du garanteret finder et gyngestativ, der passer til din have og dine behov.

I vores sortiment af gynger og gyngestativer finder du blandt andet babygynger, tallerkengynger og swingbags. Du finder derudover flere forskellige slags stativer, eksempelvis stativer med en eller flere gynger og stativer med gynge og rutchebane.

Alle vores gyngestativer er fremstillet i et moderne design i naturlige materialer og farver, så de passer en i enhver have. Gyngestativerne er lavet i holdbart træ og sættes sammen med solide metalbeslag, så det står sikkert og solidt i haven.

Legetårn og legehuse med rutchebane

Nogle gange har børnene brug for deres eget fristed i haven. Her er et legetårn eller legehus helt perfekt. Legetårnet og legehuset bliver hurtigt børnenes samlingssted i haven. Med et legetårn eller legehus kan børnene lege alt fra ’far, mor og børn’ til bagerforretning og købmand. Kun fantasien sætter grænser for legen i et legetårn og legehus.

Du finder legetårne i flere forskellige udformninger, eksempelvis legetårn med gynge og legetårn med rutchebane. Legetårnene fås også med sandkasser nedenunder, som du kan fylde med sand eller bruge som opbevaring til børnenes legetøj.

Vores legetårn er fremstillet i holdbare materialer, der kan holde til det danske vejr, og malet i neutrale farver, der passer ind i alle slags haver. Du finder også et stort udvalg af de mere klassiske legehuse i vores sortiment. Legehusene er fremstillet i cedertræ, som er af høj kvalitet og uden splinter, med vinduer af plexiglas.

Sandkasse til haven

Ingen børnevenlig have er fuldendt uden en sandkasse, hvor børnene kan lege i timevis ad gangen. I en sandkasse kan der bygges sandslotte og bages kager, så det er kun fantasien, der sætter grænser for legen.

En sandkasse sikrer, at du har styr på sandet i haven, og sandkasserne findes i mange forskellige størrelser og højder samt med og uden låg, så du kan finde lige den sandkasse, som passer bedst til din have.

Vores sandkasser er multifunktionelle og indbyder til mange timers leg og bygning af sandslotte. Alle sandkasser er fremstillet i et moderne design med neutrale farver, som gør, at den passer perfekt ind i de fleste haver.

En sandkasse med låg sikrer, at sandet ikke bliver vådt og blandet med skidt og nedfaldne blade. Derudover kan låget også fungere som bænk, når sandkassen er åben. Sandkasserne er fremstillet ad FSC® certificeret cedertræ, som gør den modstandsagtig overfor regn, sne og blæst.

Er du ikke til en sandkasse, kan du overveje at anskaffe dig et sandkassebord. Ligesom ved sandkassen, kan børnene lege med sand og bygge sandslotte inde i bordet. Sandkassebordet har et låg, som er flytbart. Når det er slået ned, kan sandkassebordet bruges som almindeligt havebord, hvor børnene kan tegne og lege.

Shop videre Gå til kassen

Varen er lagt i kurven

{{ lastAddedProduct.Title }}

{{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }} Før {{lastAddedProduct.BeforePrice | localeString}} {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }}
{{lastAddedProduct.DeliveryText}}
Forudbestilling

Vi anbefaler

Ude af sæson Forudbestil
Rabat Mængderabat Kampagne Tilbud productBanner_onlyInCenter
{{ product.name }}

{{ product.discount.quantity }} {{product.unitType}} {{ product.price }}

{{ product.price }}

Du sparer {{ product.discount.discount }} Før {{ product.discount.originalPrice }} {{ product.discount.originalPrice }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
{{ product.price }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
+ Flere Varianter
Alderskontrol banner

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}