Havelegetøj

Fodboldmål til haven

Med et fodboldmål kan familien nyde timevis af leg og øve sig på blandt andet afleveringer og skud – direkte hjemme i haven. Herover kan du se vores udvalg af fodboldmål og finde det, som passer til dig og din have.

Populære produkter i denne kategori

Havelegetøj

Fodboldmål til haven

Med et fodboldmål kan familien nyde timevis af leg og øve sig på blandt andet afleveringer og skud – direkte hjemme i haven. Herover kan du se vores udvalg af fodboldmål og finde det, som passer til dig og din have.

Billige fodboldmål til haven

Fodbold er en favoritsport blandt mange børn og unge. Det behøver dog ikke kun være på fodboldbanen, at der spilles fodbold. Også hjemme i haven kan familien få god motion og timevis af leg ved at spille fodbold sammen.

Hos Plantorama finder du blandt andet billige fodboldmål til haven med net i mange forskellige størrelser og materialer, så du med garanti kan finde et fodboldmål, der passer til dig og din families behov.

Vores fodboldmål er fremstillet i pulverlakeret og galvaniseret stål eller aluminium med et finmasket net, som er meget stærkt. Du får altså et fodboldmål til haven i en robust kvalitet og med et stilrent, flot design, der passer til enhver have.

Mange af vores fodboldmål leveres med jernspyd, som forankrer fodboldmålet i græsplænen, så det står fast og sikkert. Desuden kommer mange af fodboldmålene med en targetdug, så de fodboldglade rigtigt kan øve sig på deres sparketeknik.

Du finder også fodboldmål i vores sortiment, som er foldbare. Disse varianter kan let pakkes sammen og gemmes væk, når de ikke er i brug i haven. Med et fodboldmål i haven kan hele familien få finpudset sine fodboldfærdigheder, eksempelvis afleveringer, målmandsreflekser, målskud, hovedskud og dribling.

Hvis du gerne vil blive bedre til fodbold hjemme i haven, skal du købe et fodboldmål fra EXIT. Et fodboldmål giver dig mulighed for at træne og perfektionere dine teknikker direkte hjemme i haven, så du kan brillere ude på fodboldbanen.

Foldboldmål fra EXIT findes i mange forskellige typer, materialer og størrelser, så du med garanti kan finde et billigt fodboldmål i en god kvalitet, der passer til dit behov og din have, uanset om du har meget eller lidt plads at gøre godt med. Med et fodboldmål fra EXIT får du et mål, der er tilpasset dig.

Stort udvalg af fodboldmål til børn

Er du kæmpe fodboldfan og kan du bare ikke få nok af sporten? Med et fodboldmål i haven kan du øve dig på dine teknikker og fodboldfærdigheder og få brændt en masse energi af samtidig. Med et fodboldmål til børn er du garanteret masser af sjove (og måske hårde) timers leg i haven.

Scor det perfekte mål med vores fodboldmål til børn. Du finder et stort udvalg af fodboldmål hos Plantorama, og der er mange forskellige slags at vælge imellem. Du finder eksempelvis EXIT Scala fodboldmål, som ser elegant og professionelt ud.

Fodboldmål i stål, som eksempelvis EXIT Panna, Pico og Maestro, har alle en sort ramme, som er fremstillet i pulverlakeret og galvaniseret stål. Hvis ikke du vil have et fodboldmål placeret i haven, kan du vælge en rebounder i stedet for, som giver nogle af de samme muligheder for fodboldspil

De er særligt velegnede til at træne hovedstød, modtagning af bold, skud og passpil. Har du god plads i haven, kan du også udfordre dine venner i vores EXIT Panna fodboldbaner. Fodboldbanerne findes både med og uden net i runde og ovale modeller.

Du finder et stort udvalg af fodboldmål til børn og voksne samt til forskellige formål, så uanset om du skal spille alene eller med dine venner, finder du lige det udstyr, du skal bruge til en god omgang fodbold.

Stærke og lette fodboldmål i aluminium og stål

Serien EXIT Scala er fodboldmål, som er fremstillet i aluminium, hvilket gør fodboldmålene stærke og samtidig lette. Det gør fodboldmålene nemme at flytte rundt på ude i haven, hvilket kan være en fordel, når du eksempelvis skal slå græsset.

Derudover har et fodboldmål i aluminium en lang levetid, fordi det ikke ruster og eroderer på grund af sol og regn. Et fodboldmål i aluminium er perfekt til dig, som gerne vil kunne flytte rundt på målet, når der er behov for det, men samtidig ønsker et fodboldmål i høj kvalitet.

Fodboldmålene i stål fra EXIT er meget populære til fodboldspil i haven af flere grunde, blandt andet fodboldmålets sorte, galvaniseret og pulverlakeret ramme. Fodboldmål i stål er solide og stærke og har en lang levetid. Det er netop grunden til, at fodboldmål fra EXIT er velegnet til intensiv brug og boldspil.

Foldboldmålene i serierne EXIT Maestro, Coppa og Finta leveres desuden med en targetdug, som hjælper med øvelse af sparketeknik. Et fodboldmål i stål er ideel til dig, som ønsker et solidt fodboldmål, der kan holde til vildt boldspil.

7 mands fodboldmål til haven

Hvis du er på udkig efter et stort fodboldmål til haven eller måske fællesarealet i kvarteret, så er du kommet til det rette sted. Hos Plantorama finder du fodboldmål, som er helt op til 3 meter brede, så de fint kan bruges til 7 mands fodbold i haven.

Med vores 7 mands fodboldmål til haven får du et fodboldmål, som er bygget robust med et kraftigt net, der holder til hårde skud. Et stort fodboldmål er ideelt til større haver eller fællesarealer, hvor der er plads til mange spillere på én gang.

Shop videre Gå til kassen

Varen er lagt i kurven

{{ lastAddedProduct.Title }}

{{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }} Før {{lastAddedProduct.BeforePrice | localeString}} {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }}
{{lastAddedProduct.DeliveryText}}
Forudbestilling

Vi anbefaler

Ude af sæson Forudbestil
Rabat Mængderabat Kampagne Tilbud productBanner_onlyInCenter
{{ product.name }}

{{ product.discount.quantity }} {{product.unitType}} {{ product.price }}

{{ product.price }}

Du sparer {{ product.discount.discount }} Før {{ product.discount.originalPrice }} {{ product.discount.originalPrice }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
{{ product.price }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
+ Flere Varianter
Alderskontrol banner

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}