Rebounders

Med en rebounder kan familien blandt andet øve afleveringer, modtagelser, hovedskud og målmandsspil - direkte hjemme i haven. Herunder kan du se vores udvalg af rebounders og finde den, som passer til din have.

Få inspiration og gode råd

Få tilbudsavisen elektronisk direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsmailen ligesom 150.000 andre

Følg os på Instagram #Plantorama

Find inspiration til din bolig

Ofte stillede spørgsmål

Vi hjælper dig med alt til haven

Kinesisk blåregn, Wisteria sinensis 'Prolific', er den mest brugte i danske haver. Den er robust, hårdfør og meget blomstervillig. Blomstrer med 25 cm lange duftende og blåviolette blomsterklaser. 

Japansk blåregn, Wisteria brachybotrys 'Iko Yama Fuj', har kompakte blomsterklaser på 15-20 cm, hvor de enkelte blomster bliver meget store. Har store mørkeblå og lilla blomsterknopper.

Efteråret er klart det bedste tidspunkt at udplante æbletræer på, men vintermånederne er dog ikke noget problem. Udplanter du i dec-feb, når trærødderne stadig at etablere sig, og træet får en bedre start det følgende forår.

Efter udplantning er det vigtigt, at træet ikke tørster eller mangler næring. Vand i tørre perioder og gød med kompost i et 2-3 cm lag omkring stammen i april. Hold jorden omkring stammen fri for ukrudt og græs de første år.

Læs mere om frugttræer her.

Regnbuelatyrus – Polygala myrtifolia er en plante der stammer fra Sydafrika og som er tilpasset det klima som de har her. Planten er stedsegrøn under disse forhold og er også flerårig hvis planten opbevares under optimale forhold. Med optimale forhold skal det her forstås at lys, luftfugtighed og varme er i balance med hinanden. Det skal også bemærkes her at planten har det vanskeligt med at bryde på træagtigt ved og skal derfor ikke beskæres for kraftigt. At de overvintrede blade bliver gule, skyldes som regel ubalance i vækstfaktorerne i forbindelse med plantens overvintring og skal betragtes som et forsvar mod udtørring fra plantens side. Det er uden betydning for plantens videre overlevelse.

Umiddelbart ser dine planter fornuftige ud, men de skal placeres lyst og på en varm plads i haven. Jeg kan ikke se om plantens rødder har lidet overlast i vinter, men hvis dette er tilfældet kan det også påvirke plantens evne til at bryde med nye blade.

Med plantens store prydværdi i forhold til prisen synes jeg det er ærgerligt at fravælge dem, på trods af det kan svigte med overvintringen. Der er ikke mange udplantnings planter der kvitterer med en så lang blomstringstid.

Brug en ren, frisk kompost iblandet 1/3 jord. Få planter trives i ren kompostjord. Vi anbefaler Champost Jordforbedring, som iblandes efter samme princip som komposten. Du kan også lægge et lag med 5-10 cm jordforbedring og blande det i jorden.

Champost har også plantesække, som kan bruges i kapillærkasser eller direkte i havens bede. Husk at supplere med gødning i løbet af vækstsæsonen. Kompost giver jorden god struktur og forbedrer mikroorganismernes vilkår til gavn for plantens rødder og tilvækst.

Du kan sagtens få succes med at dyrke blåbær i krukker. Det er vigtigt, at krukken er stor dvs. mindst 20 liter, og der skal være hul i bunden, så overskydende vand kan løbe fra.

Uanset om storfrugtet blåbær plantes i et surbundsbed eller i krukker, er det normalt bedst at plante minimum to forskellige sorter, for at være sikker på god bestøvning og frugtsætning. Dernæst skal du være opmærksom på, at planter i potter hurtigere tørrer ud, så de skal vandes jævnligt, så jorden holdes fugtig.

Brug surbundsjord(rhododendronjord) som dyrkningsjord. Naturligt vokser blåbær i tørvejord, som både er mere sur og har et højere iltindhold end den almindelige havejord. Jorden i krukkerne kan du holde sur ved at gøde med surbundsgødning. 

Tak for din henvendelse. Myrtillocactus geometrizans er en meget robust og sund kaktus der dog ikke må udsættes for frost. Temperaturer over 10 grader anbefales. Vand jævnligt om sommeren men sørg for at potteklumpen er tørret helt op mellem vandingerne. Vintertid skal planterne stort set ikke vandes, dog må planterne ikke blive så tørre at plante begynder at skrumpe ind. Sørg for at potten er rigelig stor eftersom planten normalt vokser kraftigt. Det anbefales at omplante hvert andet år i en veldrænet kaktusjord. Den lyse farve på de nye skud kan skyldes at ny tilvæksten har foregået ved høj temperatur og mangel på lys. Dette retter sig som regel frmadrettet.  Planterne gødes med kaktusgødning. Bemærk, at i øvrigt er Myrtillocactus almindeligt brugt som grundstamme hvis man ønsker at pode og formere en  anden kaktusart/sort.

Stueazalea, Rhododendron simsii, kan godt dyrkes i haven i sommertiden, men den tåler ikke frost. Derfor skal planten tages ind til drivning i efteråret eller overvintres køligt. Herefter kan planten sættes ud til det kommende forår igen.

Vinter: blomstring - vand rigeligt og gød én gang ugentligt, lad stå ved 15°C. Maj: omplant til en lidt større potte. Maj-sep: vækstperiode - vand rigeligt og sørg for næring. Placer lyst uden direkte sol - gerne udendørs. Sep-dec: hvileperiode og knopdannelse - vand moderat og gød ikke, lad stå ved 10°C. Dec-marts: drivning.

Kameliaer ikke glade for at overvintre i en ubeskyttet krukke, når frosten sætter ind. Det hjælper kun mod kortvarig frost, at pakke krukken ind i isoleringsmåtter eller lignende. Rødderne er mere udsat, når planten står i krukke, fordi der kommer frost ind fra siderne.

Hvis du graver krukken ned under terræn i dit drivhus, får rødderne glæde af den varme, der siver op fra jordens indre. Du kan isolere jorden yderligere ved at lægge et lag tør kompost eller tørvestrøelse på jorden over rødderne.  Pas dog på, at planten ikke står i fuld sol i frostvejr Det kan frysetørre bladene, men det klares nemt ved at skygge dem f.eks. med et skyggenet eller fiberdug, som hænges op i drivhuset. Allerbedst er det at overvintre kameliaer i krukker ved 5-10 grader i en udestue. 

Rhododendron  hører til en af de planteslægter som relativt nemt kan flyttes som store planter. Vent til august/september og sørg for at vande planten hyppigt i perioden før flytningen. Ved opgravningen skal der sørges for at jordklumpen er så stor som muligt.  Dette for at få så stor del af rodnettet med som muligt. Ved omplantningen skal der bruges rigeligt med Rhododendronsphagnum  og rigelig vanding efter plantning.

Havelegetøj

Rebounder til haven

Stort udvalg af multifunktionelle rebounders

Er du også en af dem, som gerne vil brillere på fodboldbanen og imponere alle dine venner? Med en rebounder fra EXIT får du mulighed for at træne dine fodboldfærdigheder hurtigt og nemt. Du kan eksempelvis træne hovedskud og skud på mål samt modtagelse og afleveringer.

En rebounder fra EXIT er desuden velegnet til andre former for boldspil, som eksempelvis volleyball og håndbold. Vores rebounders er fremstillet pulverlakeret, galvaniseret stål og kan fastgøres til græsplænen med medfølgende jernspyd.

Du får altså en rebounder, som er lavet i et stilrent design og udført i praktiske og stærke materialer. Du finder både vores fodboldmål og rebounders i flere forskellige størrelser, så du kan finde netop det fodboldudstyr, som passer til dit behov og din have.

En rebounder kan anvendes til mange formål og alle mulige former for sport. Brug en rebounder til træning af dine fodboldfærdigheder, som eksempelvis afleveringer, skud, modtagelser, målmandspil og hovedskud. Derudover er vores rebounders nemme at tage med på farten og bruge andre steder end i haven.

Sammen med et fodboldmål er en rebounder perfekt til dig, som elsker fodbold og udfordringer. Træn din teknik og forbedr dine færdigheder og præcision samt modtagelser og driblinger. Du får samtidig mulighed for at træne koordination og reflekser.

Rebounder til mere end bare fodbold

Rebounders fra EXIT er multifunktionelle og kan bruges til flere forskellige sportsgrene. Du kan blandt andet træne dine kast samt modtagelse og aflevering i volleyball, håndbold og vandpolo.

Når du træner med en rebounder bliver du hurtigere, mere behændig og mere præcis. Hos Plantorama har vi flere forskellige rebounders, så du kan finde den helt rigtige til din familie og have.

Kickback rebounder

EXIT’s kickback rebounder er det ideelle træningsudstyr til træning af dine boldfærdigheder. Du kan opsætte denne rebounder i flere forskellige vinkler, så du selv bestemmer, hvordan bolden skal rebounde tilbage til dig. Du kan justere din rebounder mellem 35° og 90° i over 10 forskellige positioner.

Du finder kickback rebounder i flere forskellige størrelser, men fælles for dem alle er, at de er lette. Det gør det let at flytte rundt på din rebounder efter behov. Vi anbefaler, at du fastgør din rebounder med de medfølgende jernspyd, imens du bruger den, så den står solidt i jorden og ikke rykker sig rundt.

Du kan bruge en kickback rebounder til flere forskellige sportsgrene; som eksempelvis fodbold, volleyball, håndbold og vandpolo. Spark og kast bolden ind i det elastiske net og øv dig på at blive mester til at modtage og genvinde kontrollen over bolden igen.

Kickback omni-trainer

EXIT’s kickback omni-trainer er et unikt træningsudstyr, der fungerer perfekt til træning af dine boldfærdigheder indenfor alle slags boldsport; lige fra fodbold og håndbold til volleyball og vandpolo.

Denne rebounder har en robust ramme i galvaniseret og pulverlakeret stål, som giver den en lang levetid og et stilrent look. Du kan gøre rebounderen endnu mere robust og solid ved at fastgøre den til jorden med de medfølgende jernspyd. Det forhindrer din rebounder i at hoppe rundt, imens du træner.

Kickback omni-trainer har en grøn side og en sort side, som nemt kan justeres i flere forskellige vinkler. Den grønne side måler 71x112 cm og har et finmasket net, der giver et lige kast tilbage. Når du kaster eller sparker bolden i nettet, kan du justere rebounderens vinkel, så den kaster bolden tilbage i en passende højde.

Den sorte side måler 119x130 cm og leveres med to slags net; et finmasket net og et bredmasket net. På den måde kan du skifte nettet af og til og variere din træning. 

Denne rebounder kan bruges til at øve kast, modtagelse, målmandsspil, hovedskud og almindelige skud. Den giver uendelige muligheder for at træne dine reflekser og blodfærdigheder samt din hastighed.

Kickback football rebounder

EXIT’s kickback football rebounder er et multifunktionelt redskab, der træner dine fodboldfærdigheder. Denne sorte rebounder er velegnet til træning af flere forskellige færdigheder indenfor fodboldens verden, eksempelvis skud, afleveringer, modtagelser, målmandsspil og hovedskud.

Ligesom de øvrige rebounders i vores udvalg er rammen på denne rebounder fremstillet i galvaniseret og pulverlakeret stål, som giver den en lang levetid og et stilrent look. Nettet på kickback football rebounder kan justeres mellem 35° og 90° i 7 forskellige positioner.

Det betyder, at du selv bestemmer, hvilken højde rebounderen skal kaste bolden tilbage til dig. Rebounderens ramme kommer med to hjul, som gør det lettere at flytte rundt på den i haven og gemme den væk, når den ikke skal bruges til træning.

Kickback football rebounder giver dig muligheden for at sparke bolden ind under det forreste net og lade det bagerste net kaste bolden tilbage til dig. På den måde kan du både øve modtagelser og hovedskud, så de bliver helt perfekte.

Denne rebounder er både ideel til, når du vil øve dine forskellige skud, modtagelser og afleveringer, men også når du vil udfordre dine venner i en omgang fodbold i haven.