Rebounders

Populære produkter i denne kategori

Havelegetøj

Fodboldmål rebounder

Med en rebounder kan familien blandt andet øve afleveringer, modtagelser, hovedskud og målmandsspil - direkte hjemme i haven. Herover kan du se vores udvalg af rebounders og finde den, som passer til din have.

Fodbold rebounder til haven

Er du også en af dem, som gerne vil brillere på fodboldbanen og imponere alle dine venner? Med en fodbold rebounder til haven får du mulighed for at træne dine fodboldfærdigheder hurtigt og nemt. Du kan eksempelvis træne hovedskud og skud på mål samt modtagelse og afleveringer.

Fodbold rebounderen giver dig mulighed for at træne øvelser, så du kan blive bedre til fodbold – og det er uanset, om du er målmand eller markspiller. En rebounder kan anvendes til mange formål og alle mulige former for sport.

Brug fodbold rebounderen til træning af dine fodboldfærdigheder, som eksempelvis afleveringer, skud, modtagelser, målmandspil og hovedskud. Derudover er vores rebounders nemme at tage med på farten og bruge andre steder end i haven.

Sammen med et fodboldmål er en rebounder perfekt til dig, som elsker fodbold og udfordringer. Træn din teknik og forbedr dine færdigheder og præcision samt modtagelser og driblinger. Du får samtidig mulighed for at træne koordination og reflekser.

En fodbold rebounder er desuden velegnet til andre former for boldspil, som eksempelvis volleyball og håndbold. Vores rebounders er fremstillet pulverlakeret, galvaniseret stål og kan fastgøres til græsplænen med medfølgende jernspyd.

Én rebounder fra Plantorama er lavet i et stilrent design og udført i praktiske og stærke materialer. Du finder både vores fodbold rebounders i flere forskellige størrelser, så du kan finde netop det fodboldudstyr, som passer til dit behov og din have.

Rebounder mål

Hos Plantorama finder du rebounder mål til fodbold fra det populære mærke EXIT. Fælles for alle deres rebounder mål er, at de er multifunktionelle og kan bruges til flere forskellige sportsgrene. Du kan blandt andet træne dine kast samt modtagelse og aflevering i volleyball, håndbold og vandpolo.

Når du træner med et rebounder mål bliver du hurtigere, mere behændig og mere præcis. Og så er det ikke kun fodboldspilleren i hjemmet, der kan buge et rebounder mål. Hos Plantorama har vi flere forskellige rebounders, så du kan finde den helt rigtige til din familie og have.

Et rebounder mål er ikke kun til dig, som er vild med fodbold – det kan faktisk være sjovt for hele familien at træne med en rebounder ude i haven. Det er god motion, og så er det nemt og bekvemt at træne hjemme i sin egen have. Rebounderen kan både bruges af dig alene eller sammen med familien eller vennerne, hvor I dyster mod hinanden om, hvem der kan lave de bedste tricks.

Rebounder til fodbold gør det nemt

Med en rebounder til fodbold får du det ideelle træningsudstyr til træning af dine fodboldfærdigheder. Du kan opsætte rebounders i flere forskellige vinkler, så du selv bestemmer, hvordan fodbolden skal rebounde tilbage til dig. Du kan justere din rebounder mellem 35° og 90° i over 10 forskellige positioner, så den passer perfekt til dig og din træning.

Du finder rebounders til fodbold i flere forskellige størrelser, men fælles for dem alle er, at de er lette i vægt. Det gør det let at flytte rundt på din rebounder alt efter behov. 

Vi anbefaler, at du fastgør din rebounder med de medfølgende jernspyd, imens du bruger den, så den står solidt i jorden og ikke rykker sig rundt eller vælter, så den ødelægger din fodboldtræning.

Du kan bruge en rebounder til fodbold, men også til andre sportsgrene; som eksempelvis volleyball, håndbold og vandpolo. Spark og kast bolden ind i det elastiske net og øv dig på at blive mester til at modtage og genvinde kontrollen over bolden igen, uanset hvilken sportsgren der er din favorit.

Kickback omni-trainer

EXIT’s kickback omni-trainer er et unikt træningsudstyr, der fungerer perfekt til træning af dine boldfærdigheder indenfor alle slags boldsport; lige fra fodbold og håndbold til volleyball og vandpolo.

Denne rebounder har en robust ramme i galvaniseret og pulverlakeret stål, som giver den en lang levetid og et stilrent look. Du kan gøre rebounderen endnu mere robust og solid ved at fastgøre den til jorden med de medfølgende jernspyd. Det forhindrer din rebounder i at hoppe rundt, imens du træner.

Kickback omni-trainer har en grøn side og en sort side, som nemt kan justeres i flere forskellige vinkler. Den grønne side måler 71x112 cm og har et finmasket net, der giver et lige kast tilbage. Når du kaster eller sparker bolden i nettet, kan du justere rebounderens vinkel, så den kaster bolden tilbage i en passende højde.

Den sorte side måler 119x130 cm og leveres med to slags net; et finmasket net og et bredmasket net. På den måde kan du skifte nettet af og til og variere din træning. Denne rebounder kan bruges til at øve kast, modtagelse, målmandsspil, hovedskud og almindelige skud. Den giver uendelige muligheder for at træne dine reflekser og blodfærdigheder samt din hastighed.

Fodboldmål rebounder

I Plantoramas sortiment finder du fodboldmål rebounders, som er multifunktionelle redskaber, der træner alle dine fodboldfærdigheder. En fodboldmål rebounder er veelegnet til træning af flere forskellige færdigheder indenfor fodboldens verden, som eksempelvis skud, afleveringer, modtagelser, målmandsspil og hovedskud.

Ligesom de øvrige rebounders blandt vores udvalg er rammen på vores kickback fodboldmålsrrebounder fremstillet i galvaniseret og pulverlakeret stål, som giver den en lang levetid og et stilrent look. Nettet på kickback football rebounderen kan justeres mellem 35° og 90° i 7 forskellige positioner, så den passer helt perfekt til dig og din træning.

Det betyder, at du selv bestemmer, hvilken højde rebounderen skal kaste bolden tilbage til dig. Rebounderens ramme kommer med to hjul, som gør det lettere at flytte rundt på den i haven og gemme den væk, når den ikke skal bruges til træning.

Kickback football rebounder giver dig muligheden for at sparke fodbolden ind under det forreste net og lade det bagerste net kaste bolden tilbage til dig. På den måde kan du både øve modtagelser og hovedskud, så de bliver helt perfekte til næste gang, du skal ud på fodboldbanen og vise vennerne dine tricks.

Denne fodboldmål rebounder er både ideel til, når du vil øve dine forskellige skud, modtagelser og afleveringer, men også når du vil udfordre dine venner i en omgang fodbold hjemme i haven.

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}