{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Plejemidler og plantegødning

Havedam

Havedamspleje

Plejemidler sikrer et rent og sundt vandmiljø og forebygger problemer i havedammen. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas plejemidler til havedam. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Plejemidler til havedam

Plejemidler sikrer effektivt et rent og sundt vandmiljø i havedammen.

Plejemiddel er en bred kategori af produkter, der blandt andet omfatter produkter til test af vandets pH-værdi, til bekæmpelse og forebyggelse af alger, til at sikre en optimal mineralbalance og til at dræbe og forebygge skadelige bakterier.

Hos Plantorama forhandler vi udelukkende produkter fra verdens førende leverandører. Dermed kan du være sikker på, at du altid får et effektivt plejemiddel, når du handler hos Plantorama.

Vores udvalg består udelukkende af produkter fra verdens førende leverandører, så du får med garanti et effektivt plejemiddel hos os.

Udvalget omfatter blandt andet produkter til test af vandets pH-værdi, bekæmpelse og forebyggelse af alger, sikring af en optimal mineralbalance samt fjernelse og forebyggelse af skadelige bakterier.

Den obligatoriske havedamspleje

Kunstigt anlagte havedamme skal renses og plejes for at opretholde et sundt vandmiljø. Havedammen skal udstyres med pumpe, der ilter vandet, og filet, der renser vandet. Der kan dog forekomme problemer, som må klares med kemiske hjælpemidler.

Skånsomme plejemidler til havedam

Vores plejemidler bekæmper effektivt og langtidsvirkende samt forebygger problemer med vandkvaliteten. Alle produkterne er kendetegnede ved en grundig effekt, samtidig med at de er skånsomme mod dyre- og planteliv. Læs vores 12 skridt til en sund havedam.