{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Havekrukker

Have

Krukker til haven

Havekrukker fås i mange forskellige størrelser, designs, materialer og farver. Hos Plantorama finder du et stort udvalg af krukker til haven.

Havekrukker skaber liv og stemning

Blomstrende og grønne planter i havekrukker skaber stemning, farve og liv i haven. Uanset om du har en stor terrasse eller lille altan, får du mulighed for at sætte et personligt præg på din udendørs indretning.

Vores udvalg omfatter krukker til haven i forskellige farver, designs, størrelser og materialer, så du finder med garanti en krukke, der passer ind hjemme hos dig. Desuden er alle vores krukker slidstærke.

Læs også: Stedmoderblomster til efterårets krukker.

Krukker i polysand

Mange krukker fremstilles i kunstmaterialet polysand, som ligner sten, men har en lavere vægt. Det gør krukkerne nemmere at arbejde med og flytte rundt på. Hovedparten af vores krukker til haven laves i kunstmateriale.

Udover at have praktiske fordele udmærker havekrukker i kunstmateriale sig også ved at være meget slidstærke, ridsefaste og frostsikre.

Samtidig giver de et råt og stilfuldt udtryk i haven med flotte grålige og sorte nuancer, som passer perfekt til de mere moderne og minimalistiske haver.

Du kan bryde det rå udtryk med farverige sommerblomster, eksempelvis pelargonie, eller understrege det minimalistiske udtryk med stedsegrønne planter, eksempelvis buksbom. Se udvalget af sommerblomster her.

Krukker i terracotta

Havekrukker i terracotta passer godt ind i den sydlandsk-inspirerede have. Terracotta er et udtryk for ler, som er brændt ved lav varme. Det er altså et naturmateriale. 

Havekrukker i terracotta giver haven et romantisk udtryk, der leder tankerne hen på det varme og solrige Sydeuropa. Særligt sydlandske træer og planter, eksempelvis oliven, står perfekt i terracottakrukker.

Plantorama har et bredt udvalg af havekrukker i terracotta. 

Se vores udvalg af haveredskaber her.

Udover plantekrukker har vi også et stort udvalg af specialkrukker i terracotta, som eksempelvis olivenkrukker og jordbærkrukker. Se udvalget af terracottakrukker her.

 

Krukker i keramik

Krukker i keramik skaber en romantisk stemning i haven. Glaseret keramik udmærker sig ved at være slidstærk, samtidig med at den blanke overflade gør materialet let at rengøre.

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af havekrukker i glaseret keramik. De fleste keramikkrukker har flotte udskæringer og detaljer, som understøtter det romantiske udtryk. Se udvalget af keramikkrukker her.

 

Små og store havekrukker

Om du har en lille altan eller en stor have, så har vi et bredt udvalg af små havekrukker og store havekrukker, som passer helt perfekt ind.

Planter pryder smukt i både små og store havekrukker, og det er da også en smagssag hvilket udtryk man ønsker at skabe. Små, eller slanke, høje havekrukker pryder flot på et mindre område, hvor store havekrukker kan rumme større planter, eller flere, og også skabe et flot, visuelt udtryk.

Du kan med fordel også placere små og store havekrukker sammen, for f.eks. at lave en krukkehave eller skabe en oase af farverige blomster. Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan skabe med havekrukker i forskellige størrelser og former.

 

Inspiration til dine krukker til haven

Mangler du gode råd til, hvordan du tilplanter dine havekrukker eller inspiration til sæsonens planter og blomster, finder du den bedste vejledning i Plantoramas guide.

Du kan også besøge dit nærmeste plantecenter og få faglig rådgivning af vores uddannede personale. De står altid klar til at hjælpe dig med alt til haven.