Havekrukker

Populære produkter i denne kategori

Have

Krukker til haven

Havekrukker fås i mange forskellige størrelser, designs, materialer og farver. Hos Plantorama finder du et stort udvalg af krukker til haven.

Havekrukker skaber liv og stemning

Blomstrende og grønne planter i havekrukker skaber stemning, farve og liv i haven. Uanset om du har en stor terrasse eller lille altan, får du mulighed for at sætte et personligt præg på din udendørs indretning.

Vores udvalg omfatter krukker til haven i forskellige farver, designs, størrelser og materialer, så du finder med garanti en krukke, der passer ind hjemme hos dig. Desuden er alle vores krukker slidstærke. Læs også: Stedmoderblomster til efterårets krukker.

Krukker i polysand

Mange krukker fremstilles i kunstmaterialet polysand, som ligner sten, men har en lavere vægt. Det gør krukkerne nemmere at arbejde med og flytte rundt på. Hovedparten af vores krukker til haven laves i kunstmateriale.

Udover at have praktiske fordele udmærker havekrukker i kunstmateriale sig også ved at være meget slidstærke, ridsefaste og frostsikre. Læs hvordan du dyrker de perfekte krydderurter.

Samtidig giver de et råt og stilfuldt udtryk i haven med flotte grålige og sorte nuancer, som passer perfekt til de mere moderne og minimalistiske haver.

Du kan bryde det rå udtryk med farverige sommerblomster, eksempelvis pelargonie, eller understrege det minimalistiske udtryk med stedsegrønne planter, eksempelvis buksbom. Se udvalget af krukker i kunstmateriale her.

Krukker i terracotta

Havekrukker i terracotta passer godt ind i den sydlandsk-inspirerede have. Terracotta er et udtryk for ler, som er brændt ved lav varme. Det er altså et naturmateriale.

Havekrukker i terracotta giver haven et romantisk udtryk, der leder tankerne hen på det varme og solrige Sydeuropa. Særligt sydlandske træer og planter, eksempelvis oliven, står perfekt i terracottakrukker.

Plantorama har et bredt udvalg af havekrukker i terracotta. Se vores udvalg af haveredskaber her.

Udover plantekrukker har vi også et stort udvalg af specialkrukker i terracotta, som eksempelvis olivenkrukker og jordbærkrukker. Se udvalget af terracottakrukker her.

Krukker i keramik

Krukker i keramik skaber en romantisk stemning i haven. Glaseret keramik udmærker sig ved at være slidstærk, samtidig med at den blanke overflade gør materialet let at rengøre.

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af havekrukker i glaseret keramik. De fleste keramikkrukker har flotte udskæringer og detaljer, som understøtter det romantiske udtryk. Se udvalget af keramikkrukker her.

Inspiration til dine krukker til haven

Mangler du gode råd til, hvordan du tilplanter dine havekrukker eller inspiration til sæsonens planter og blomster, finder du den bedste vejledning i Plantoramas guide.

Du kan også besøge dit nærmeste plantecenter og få faglig rådgivning af vores uddannede personale. De står altid klar til at hjælpe dig med alt til haven. 

Gode råd til havens krukker

Sådan planter du dine havekrukker

Vi har alt du skal bruge f.eks. krukkejord, havekrukker og det største udvalg af planter og blomster
Se video
Se video på hvordan du beplanter havekrukker

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}