Ampler

Populære produkter i denne kategori

Havekrukker

Hængeampler og vægampler

Ampler er perfekte til planter, som har en overhængende vækst. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas ampler. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Ampler til planter

Ampler er hængende krukker, som er meget velegnede til planter med en flot, overhængende vækst. Ligeledes er ampler gode til steder, hvor pladsen er begrænset.

Plantorama har vi et stort udvalg af ampler, både hængeampel og vægampel, i mange forskellige farver, materialer og størrelser.

Stort udvalg af ampler

Ampler er hængende krukker, som egner sig rigtig godt til fremvisning af planter med en flot, overhængende vækst. Hængepetunia og Fuchsia er blot to af de mange blomstrende planter med en overhængende vækstform, som vil tage sig flot ud i en ampel.

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af ampler, både hængeampler og vægampler, i forskellige størrelser, designs og farver.

Du kan altid finde netop den ampel, som passer til din smag, indretningsstil og behov i Plantorama.

Hængeampel

En hængeampel er en ampel, der - som navnet antyder - hænger ned fra en kæde. Hængeampler bruges typisk på terrasser, hvor de fremviser planter med en overhængende vækstform på smukkeste vis.

Med en hængeampel giver du dine planter med en overhængende vækst mulighed for at "strække deres arme", som de gerne vil, samtidig med at amplen giver dig mulighed for at nyde planten fra alle sider.

Vægampel

En vægampel er en ampel, der - som navnet antyder - hænger på væggen. Vægampler fastgøres ganske enkelt på vægge eller murværk og kan bruges til mange forskellige typer planter.

Ligesom hængeampler kan en vægampel bruges til planter med overhængende vækstform, men vægampler er ikke kun begrænset til den slags planter. 

Alle planter med et begrænset rodnet kan plantes i vægampler. En vægampel udmærker sig desuden ved at være meget pladsbesparende.

Har du en lille altan, er det uhensigtsmæssigt at fylde den op med krukker, der står på jorden. Her udgør vægampler et pladsbesparende alternativ til den klassiske havekrukke.

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}