{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Ampler

Havekrukker

Hængeampler og vægampler

Ampler er perfekte til planter, som har en overhængende vækst. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas ampler. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Ampler til planter

Ampler er hængende krukker, som er meget velegnede til planter med en flot, overhængende vækst. Ligeledes er ampler gode til steder, hvor pladsen er begrænset.

Plantorama har vi et stort udvalg af ampler, både hængeampel og vægampel, i mange forskellige farver, materialer og størrelser.

Du finder et bredt udvalg af ampler til blomster og ampler til planter - alle er gode til at fremvise de flotte farver, samt er det muligt for dig at pynte oppe i højden: om det er på hjørnet af huset hængende fra en knage, op ad en husmur, siden af drivhuset, eller indenfor i et hjørne - ampler og hængekrukker er gode alternativer til at få planterne op i højden. Se vores udvalg af hængeplanter her.

Stort udvalg af ampler

Ampler er hængende krukker, som egner sig rigtig godt til fremvisning af planter med en flot, overhængende vækst. Hængepetunia og Fuchsia er blot to af de mange blomstrende planter med en overhængende vækstform, som vil tage sig flot ud i en ampel. Læs om pasning af petunia her.

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af ampler, både hængeampler og vægampler, i forskellige størrelser, designs og farver, samt udendørs hængekrukker og indendørs hængekrukker.

Du kan altid finde netop den ampel, som passer til din smag, indretningsstil og behov i Plantorama.

Hængeampel

En hængeampel er en ampel, der - som navnet antyder - hænger ned fra en kæde, og som også kan betegnes som en hængekrukke. Hængeampler bruges typisk på terrasser, hvor de fremviser planter med en overhængende vækstform på smukkeste vis.

Med en hængeampel giver du dine planter med en overhængende vækst mulighed for at "strække deres arme", som de gerne vil, samtidig med at amplen giver dig mulighed for at nyde planten fra alle sider. Se vores udvalg af haveplanter her.

Vi har et bredt udvalg af hængeampler til blomster og hængekrukker, som både kan være indendørs og udendørs. Hængekrukker til udendørs er typisk lavet af et stærkt materiale som kan klare sig igennem de fire årstider, men kan også anvendes indenfor. Hængekrukker til indendørs kaldes typisk hængepotter og kommer i mange forskellige former, farver og materialer, alt efter hvad man mest kan lide.

Hos Plantorama finder du et bredt udvalg af hængekrukker til indendørs i zink, flet, terracotta, plastik og mange materialer. Se vores udvalg af hængekrukker til stueplanter her.

Vægampel

En vægampel er en ampel, der - som navnet antyder - hænger på væggen. Vægampler fastgøres ganske enkelt på vægge eller murværk og kan bruges til mange forskellige typer planter.

Ligesom hængeampler kan en vægampel bruges til planter med overhængende vækstform, men vægampler er ikke kun begrænset til den slags planter. 

Alle planter med et begrænset rodnet kan plantes i vægampler. En vægampel udmærker sig desuden ved at være meget pladsbesparende.

Har du en lille altan, er det uhensigtsmæssigt at fylde den op med krukker, der står på jorden. Her udgør vægampler et pladsbesparende alternativ til den klassiske havekrukke.