Selvvandende havekrukker

Er du typen, som glemmer at vande sine planter? Så vælg en selvvandingspotte, der sørger for, at planterne får den rette mængde vand. Så skal du ikke længere bekymre dig, om dine planter får vand nok

Populære produkter i denne kategori

Havekrukker

Selvvandende krukker

Selvvandende krukker giver dine haveplanter optimal pleje. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas selvvandingskrukker. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Selvvandingspotter og selvvandende krukker

Selvvandingspotter og selvvandende krukker er perfekte til dig, som har travlt eller til dig, som ikke har de allermest grønne fingre. I en travl hverdag kan det være svært at huske at få vandet planterne, og det er jo en skam, hvis de går ud.

Andre har simpelthen bare svært ved det med planter; hvor ofte skal planterne vandes og hvor meget skal man vande? Det er spørgsmål, mange uerfarne planteholdere stiller sig selv, og ofte kommer man til at undervande eller overvande planterne.

Uanset hvad årsagen til den forkerte vanding er, er selvvandende potter en god løsning. Selvvanding dækker over både indendørs potteskjulere og udendørs havekrukker med indbyggede selvvangssystemer, der tilfører den rette mængde væske til alle slags planter.

Et selvvandingssystem er et selvregulerende system, der sørger for, at planterne får den mængde vand, som de har brug for. De fleste systemer virker ved at frigive vand, så snart det registreres, at planten er ved at være tør.

Hos Plantorama finder du et bredt udvalg af selvvandingspotter og selvvandende krukker i flotte designs og farver. Du finder potter og krukker med selvvanding i flere forskellige størrelser, så de små såvel som de store planter bliver vandet optimalt.

Selvvandende potter hjælper med optimal pleje

Uanset om du har en travl hverdag eller er uerfaren, når det kommer til planter, kan selvvandende potter være en stor hjælp. De sørger nemlig for, at planterne får den rette mængde vand på det helt rette tidspunkt.

På den måde undgår du, at planterne tørrer ud ved undervanding eller drukner ved overvanding. Selvvandende potter hjælper dig altså med at pleje planterne optimalt. Selvvandingssystemet giver planterne den mængde vand, de har brug for, når de har brug for det.

Det eneste, du skal sørge for, er at fylde systemet op med vand en gang imellem, og derefter står systemet for doseringen, så planterne trives. Det bliver ikke nemmere at have flotte og sunde planter både inde og ude. Du slipper for at gætte dig til, hvor meget og hvor ofte du skal vande, da planten selv suger det vand, den har brug for.

Selvvandingspotter fra Lechuza

Lechuza laver potter og krukker med selvvanding til både inde og ude. Fælles for dem alle er det nutidige og smarte design i flotte farver. Designet er minimalistisk og af højeste kvalitet, og selvvandingspotterne er udstyret med komplette selvvandingssystemer, der sørger for, at dine planter får optimale forhold både inde og ude.

Selvvandingspotterne fra Lechuza sikrer dine planter og gør plantepasningen så nem som muligt. Det er ingen sag at have planter i hjemmet med disse selvvandende potter – ja, planterne passer nærmest sig selv og giver dig tid til at nyde synet af flotte og sunde planter.

Lechuzas selvvandingspotter og selvvandende krukker er fremstillet i et akrylmateriale, som er slagfast, frostsikkert og UV-bestandigt. Potterne og krukkerne med selvvanding er af højeste kvalitet og passer ind i langt de fleste hjem og haver med deres minimalistiske design.

Selvvandingspotterne fungerer ved, at du fylder beholderen i potten med vand. Herefter kan planten vande sig selv i op til 12 uger, selvfølgelig afhængig af plantens størrelse, art, placering og temperatur.

Vi anbefaler, at du vander planten på almindelig vis de første par uger, indtil rødderne har haft mulighed for at vokse ned i fugtområdet, hvor de selv kan hente vand op. Derefter kan du nøjes med at fylde beholderen op, og planten vil vande sig selv, når den har behov for det.

Selvvandingskrukker til udendørs brug

Vil du gøre arbejdet i haven endnu nemmere for dig selv, er det en god idé at bruge selvvandende krukker udendørs til dine krukkeplanter og blomster. På den måde kan du bedst sikre dig, at krukkeplanterne får optimal pleje hele sommeren igennem – også selvom vejret er tørt og varmt.

Hos Plantorama har vi selvvandingskrukker til brug udendørs. Med selvvanding til krukker kan du have flotte planter ved fordøren samt på terrassen og altanen, selvom du ikke har grønne fingre eller tid til at nusse om planterne - eller hvad din undskyldning for ikke selv at kunne vande nu er.

Også i sommerferien kommer selvvandingskrukkerne til sin ret. Havens planter og blomster står i fuldt flor om sommeren – lige som vi typisk drager på ferie og glemmer alt om havens pligter og vanding af blomster. Hvis ikke du har en venlig nabo, der kan hjælpe dig med vanding af havekrukkerne, bør du overveje selvvandende krukker.

Selvvandingskrukker gør, at krukkeplanterne kan klare sig selv, imens du er på ferie. Det vigtigste er, at krukkerne er velforsynede med vand, så de ikke går til. Planterne har forskellige behov for vand, og nogle er måske særligt udsatte, når det kommer til sol og varme.

Shop videre Gå til kassen

Varen er lagt i kurven

{{ lastAddedProduct.Title }}

{{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }} Før {{lastAddedProduct.BeforePrice | localeString}} {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }}
{{lastAddedProduct.DeliveryText}}
Forudbestilling

Vi anbefaler

Ude af sæson Forudbestil
Rabat Mængderabat Kampagne Tilbud productBanner_onlyInCenter
{{ product.name }}

{{ product.discount.quantity }} {{product.unitType}} {{ product.price }}

{{ product.price }}

Du sparer {{ product.discount.discount }} Før {{ product.discount.originalPrice }} {{ product.discount.originalPrice }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
{{ product.price }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
+ Flere Varianter
Alderskontrol banner

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}