{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}
Havemøbler - Plantorama

Havemøbler

Havemøbler

Havemøbelsæt, cafesæt, loungesæt, haveborde og stole, solsenge og parasoller

Havemøbler giver dig små opholdssteder i haven eller på altanen til grillaftener, hygge og afslapning.

Møbler til haven

Alle vores havemøbler og tekstiler til haven er UV-behandlede og består udelukkende af kunstfibre, som sikrer, at dine møbler holder i mange år og er pæne imens. Det gør, at du skal bruge mindre tid og penge på vedligeholdelse af havemøblerne.

Havemøblerne er blandt andet lavet i polyrattan, så de er solide og vejrbestandige. De kan stå ude i både stærk solskin og snestorm uden at tage skade. Vi anbefaler dog, at du bruger et cover om vinteren af hensyn til møblernes samlinger.

Havemøbler er med til at skabe hyggelige rum i haven og man kan sagtens mikse de forskellige stilarter for et smukt look.

 

Cafésæt til små haver

Cafésæt til haven er med til at give terrassen et ekstra pift af eksklusivitet, uanset om det supplerer spisebordssættet eller det står alene. Har du sparsom plads på terrassen eller altanen, så er et cafésæt en rigtig god løsning.

Vores cafésæt er lavet i UV-behandlet polyrattan og er derfor ekstremt nemme at vedligeholde og rengøre. UV-behandlingen sikrer, at møblerne ikke bliver bleget med årene, men forbliver pæne.
Havestole og haveborde til hyggelige stunder.

Haveborde og –stole sikrer dig et område i haven, hvor du kan læse en bog, spise lækker grillmad og tage en pause fra havearbejdet.

Vores havestole er lavet af polyrattan, som er solidt flet i kunstfibre. Polyrattan er ekstremt holdbart og kan med et minimum af pleje holdes pænt længe, så du ikke behøver bruge tid på vedligeholdelse.

Udendørs spisebordssæt

Et spisebordssæt er essentielt og helt uundværligt i haven. Vores udendørs spisebordssæt er egnet til de lange sommeraftener på terrassen såvel til lange dage i den dejlige, varme sol.

Udendørs borde og stole giver samtidigt et naturligt samlingspunkt i haven. Nyd sommeraftenerne ved et spisebordssæt, du har lyst til at sidde ved i lang tid.

Suppler dit udendørs spisebordssæt med en parasol for at gøre uderummet ekstra hyggeligt.

 

Loungemøbler til afslapning

Loungemøbler er til nærhed og ren afslapning. Lounge havemøbler skaber rolige rum at være sammen i og gør det muligt for dig at tage sofahyggen med udenfor i det dejlige, varme vejr.

Loungemøbler giver dig samtidig mulighed for at indrette haven mere personligt og lave lige det hjørne, som du vil.

Vi har alle brug for et sted at flyde ud og tage en pause fra en travl hverdag, og det kan både være rigtig hyggeligt at gøre det sammen med andre eller for sig selv. Med loungemøbler kan du underholde gæster samt flade helt ud og nyde din ferie.

Vores havemøbler er fremstillet i enten polyrattan eller polywood. Begge materialer egner sig godt til at stå udendørs og er vedligeholdelsesvenlige samt meget holdbare.