{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Cafésæt

Havemøbler

Cafésæt til enhver smag og stil

Se det store udvalg af cafésæt her. Et cafésæt kan skabe hyggelige kroge i haven og er gode til den minimale plads på altanen.

Udendørs cafésæt

Et cafésæt er den perfekte løsning til et lille spot i haven eller til altanen. Det er ligeledes nemt at flytte et cafésæt fra sted til sted, så du kan nyde solens stråler forskellige steder i din have.

Skab en hyggelig stemning med et caféborde og stole, hvor du kan nyde din frokost eller drikke en god kop kaffe eller the. Cafésæt har ofte et elegant udtryk og pryder enhver have eller altan. Tilføj en parasol med parasolfod til dit cafésæt for at fulende udtrykket.

Cafésæt i træ

Cafésæt kommer i mange forskellige materialer, hvor træ, polyrattan og mosaik er de mest gængse.

Et cafésæt i træ er en sikker vinder, og står smukt til havens andre farver. 

Træ kræver ofte en smule mere vedligehold end andre materialer, men holder til gengæld i mange år.

Borde og stole til altanen

Et cafésæt er en oplagt mulighed til altanen. Cafésæt er små og praktiske, og findes i alverdens størrelser, så du selv på den mindste altan kan have plads til et bord og et par stole.

Altanmøbler kan være prikken over i’et i en ellers smuk udsmykning, hvor det klassiske sorte cafésæt kan komplimentere grønne planter eller krydderurter på en stilfuld måde. Gå på opdagelse i vores tilbehør til havemøbler, hvor du kan finde alt fra tæpper og puder til serveringsbakker og overtræk til dine havemøbler.

Find dit nye cafésæt til haven eller altanen her hos Plantorama. Du kan se udvalget online eller besøge dit nærmeste center.