{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}
Haveborde - Plantorama

Haveborde

Havemøbler

Haveborde til haven og altanen

Et havebord er essentielt for indretningen af terrassen eller altanen, her kan nemlig du bruge mange timer i selskab med familie og venner

Haveborde til terrassen og altanen

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af haveborde til både terrassen og altanen. I udvalget kan du finde runde haveborde og firkantede haveborde. Du kan også finde havestole der passer til.

Se udvalget online eller besøg dit nærmeste center.

Havebord i teaktræ

Når du skal købe et nyt havebord, er der mange materialer at vælge imellem. Et af de sikre valg er et havebord i teaktræ.

Teaktræ er et smukt materiale til haven, og kan passe ind i enhver indretning. Materialet kræver en smule vedligehold, men vedligeholder man det korrekt, kan det holde i mange år. Det anbefales desuden at trække et havemøbelovertræk udover ved vedvarende regn eller hen over vinteren.

Du finder haveborde i træ i mange forskellige størrelser, så om du leder efter et til terrassen eller altanen, kan du garanteret finde et her.

Vedligeholdelsesfrie haveborde

Hvis du derimod drømmer om et vedligeholdelsesfrit havebord, eller et minimum på vedligehold, og som kan stå ude i al slags vejr, skal du gå efter et havebord i polyattan eller flet. Det anbefales altid at man opbevarer havemøbler, uagtet materialet, om vinter under havemøbelovertræk eller i skur. Du kan finde et overtræk til dit havebord under vores tilbehør til havemøbler.

Vi har et stort udvalg af haveborde, både med og uden stole, i materialer som flet og polyrattan. Hvis du ønsker matchende havestole til dit bord, kan dette findes under vores udvalg af havestole.