{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Havemøbelsæt

Havemøbler

Havemøbelsæt til enhver smag og stil.

Find et smukt havemøbelsæt der passer ind i haven og hvor stole og borde matcher. Du kan både få havemøbelsæt i træ, polyrattan og andre flotte materialer.

Nyd sommeren i et havemøbelsæt

Er sommeren ankommet? Så er det bare om at slå benene op og nyde det gode vejr, mens det er muligt. Den danske sommer er skøn, så det er om at anskaffe sig nogle havemøbler hvor det er muligt at slappe af, læse en god bog i og spise hyggelige middage. Hos Plantorama kan du finde havemøbelsæt hvor haveborde og havestole matcher hinanden, så du kan nyde synet af dine nye havemøbler hele sommeren.

Havemøbelsæt til 4 eller 6 personer

Hos Plantorama kan du få havemøbelsæt i mange forskellige størrelser. Du kan få havemøbelsæt til 2, 4, 6 eller 8 personer. Vores udvalg spænder bredt over små havemøbelsæt og store havemøbelsæt, men også runde havemøbelsæt og firkantede sæt. Du kan derfor finde lige præcis det sæt der falder i din smag.

Match dit havemøbelsæt med loungemøbler for at fuldende udtrykket på terrassen. 

Havesæt i træ

Du kan finde havemøbelsæt i mange forskellige slags materialer. Det kan f.eks. være et havemøbelsæt i træ. Havemøbler i træ er utrolig smukke at kigge på, og skaber en god stemning i haven eller på altanen. Det er et holdbart materiale, og du kan derfor have dit havemøbelsæt i mange år, hvis du vedligeholder det korrekt.

Vedligeholdelsesfrit havemøbelsæt

Du finder også havemøbelsæt hos Plantorama som har et minimalt behov for vedligehold. Hvis du vælger et havesæt lavet i polyrattan er disse både solide og vedligeholdelsesfrie. Dog anbefales det at stille dem under et cover hen over vinteren.

Gå på opdagelse online eller besøg dit nærmeste center og se vores store udvalg af havemøbelsæt.