{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}
Havestole - Plantorama

Havestole

Havemøbler

Havestole til haven og altanen

Havestole fuldender en smukt indrettet terrasse eller altan. Match med vores mange flotte haveborde og skab en skøn oase i solens stråler

Havestole til havebordet

Hos Plantorama har vi et bredt udvalg af havestole som du kan mixe og matche med vores haveborde, eller stille for sig selv i hjørnet af terrassen eller altanen.

Du kan få havestole med og uden armlæn, havestole der kan foldes og havestole du kan læne dig tilbage i. Der er stole for enhver smag.

Du kan desuden få havestole i træ, havestole i flet, havestole i polyrattan og mange flere materialer. Find hynder til dine havestole under vores tilbehør til havemøbler.

Se det store udvalg online eller besøg dit nærmeste center.

Polyrattan havestole

En stor del af de havestole vi i Plantorama udbyder er havestole i polyrattan. En af grundene til, at dette materiale er populært, er fordi det har lang holdbarhed og er vedligeholdelsesfrit. Det kræver kun en klud med vand og sæbe en gang imellem.

Havestole i polyrattan kan ligeledes holde til at stå ude i al slags vejr, så du behøver ikke at sætte dem i ly for regnen. Det anbefales dog at tage dem indenfor eller sætte dem under et havemøbelcover når vi nærmer os vinteren.

Polyrattan kan matches med haveborde af forskellige materialer, og er derfor et sikkert valg, uanset om du har et havebord i træ, flet, plastic eller noget helt fjerde. De passer ind i enhver indretning.

Havestole i træ

Havestole i træ er et smukt valg til at fuldende indretningen af terrassen. De kan passe til ethvert materiale af haveborde, men kan også stå for sig selv som en afslapningsstol i solen.

Du kan få havestole i træ til at stable, men du kan også få dem med mulighed for at vippe ryggen tilbage og rigtig slappe af.

Træ er et materiale der løbende skal vedligeholdes, men gøres dette korrekt, har du havestole i mange år ud i fremtiden. Det anbefales desuden at opbevare havemøbler i træ indendørs eller under havemøbelcover når vinteren nærmer sig eller vejret er meget ustadigt.

Udvalget af havestole er stort, så du kan finde lige præcis de havestole der passer ind i din smag og indretning. Match dem eventuelt med et havebord fra vores udvalg af haveborde.