{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Parasoller og pavilloner

Havemøbler

Parasoller og pavilloner

Med en parasol eller pavillon har du mulighed for at skabe skygge og hyggelige områder rundt omkring i haven. Match med vores smukke havemøbler for at fuldende udtrykket

En parasol eller pavillon giver skygge

Ønsker du at skabe hyggelige skyggekroge i haven er en parasol eller pavillon det helt rigtige valg til at skabe skygge over dit havemøbelsæt eller dine loungemøbler. 

Der findes flere forskellige former for parasoller. Du kan få hængeparasoller, almindelige solparasoller og markedsparasoller. Du finder dem i flere farver, herunder grå, sort og beige.

Pavilloner finder du i mange størrelser og farver, og du kan finde lige præcis en der passer ind i din stil. En pavillon er hyggelig til havefesten eller til de sene aftentimer hvor temperaturen falder.

Altanparasol

En parasol på altanen er en god måde at få skabt en smule skygge, men også hygge på. Du kan få parasoller i forskellige størrelser, så der er mulighed for selv at få en på lidt plads.

Parasollerne kommer med forskellige funktioner, hvor en parasol med tilt kan være at foretrække til altanen. Dette fordi det er muligt at vinkle parasollen ud over altanen, alt efter hvor solens stråler kommer ned.

Parasolfod til havens og altanens parasoller

En parasolfod sikrer dig en stabil måde at holde parasollen oprejst på. Du kan få en parasolfod med hjul på, så det er muligt at rulle din parasol lige præcis derhen hvor du har brug for den.

Vores parasolfødder produceres ligeledes i forskellige materialer, alt efter hvad du synes der pynter mest eller er mest praktisk. Du kan få en parasolfod i plastik, som er smart til de mindre og lette parasoller, hvor en parasolfod i granit eller sten kan holde på de lidt tungere parasoller. Du kan ligeledes finde et overtræk til din parasol under vores tilbehør til havemøbler.

Pavilloner til haven

Pavilloner har mange anvendelsesmuligheder og forlænger aftenerne sommeren over, da de holder på varmen og holder duggen ude. Pavilloner kan også benyttes som skyggemulighed når solen står på sit højeste.

Fordelen ved en pavillon er, at når den først er slået op, kan den stå hele sommeren uden problemer.

Det anbefales at slå pavillonen ned når sommeren slutter og vejret bliver mere ustadigt. Den skal gerne opbevares et tørt sted, hvor den kan gemmes til næste sæson.

Se det store udvalg af parasoller og pavilloner her på siden eller besøg dit nærmeste center.