{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Solsenge

Havemøbler

Solsenge

Med en solseng kan du læne dig tilbage og nyde solens stråler, eller lægge dig i skyggen med en god bog. Solsenge kan bruges til mange ting, og fuldender en smuk indretning i haven

Solsenge, solvogne og liggestole til enhver smag

Solseng, solvogn, liggestol kært barn har mange navne. Fælles for dem alle er afslapning på højt plan i solen eller ved et skyggested på terrassen.

Hos Plantorama har vi et bredt udvalg af solsenge i forskellige former og materialer. Gå på opdagelse her på siden eller besøg dit nærmeste center.

Solseng i træ

Blandt udvalget kan du finde solsenge i træ. Du kan både få solsenge som er faste, men også nogle du kan læne frem og tilbage, så du får den helt rette vinkel når du ligger i dem. Nogle solsenge kommer ligeledes med hjul på, så du nemt kan skubbe dem rundt på terrassen alt efter solens placering.

Find puder, tæpper og andet tilbehør til dine havemøbler her.

Du kan ligeledes finde lækre hynder til dine solsenge hos os. Disse fås i mange farver og størrelser, så du garanteret kan finde en, der falder i din smag.

Rattan solvogn

Et andet og yderst populært materiale til vores solvogne er polyrattan. Det ligner flet, og passer ind i de fleste indretninger. De fås i flere farver, herunder sort, grå og beige, så du kan finde den farve, som passer dig bedst.

Fordelen ved polyrattan er det minimale behov for vedligehold. Materialet har bedst af at blive vasket med en våd klud og sæbe en gang imellem, men ellers behøver det ingen vedligehold. Det kan ligeledes stå ude i al slags vejr, men anbefales at blive dækket til vinteren over.