×
FRI FRAGT  på alle varer! Gælder ved køb over 500 kr. t.o.m. søndag

Hækplanter

Rød snebær

 
Køb rød snebær hækplanter på Plantorama.dk

Rød snebær udgør en dekorativ hæk, som har blomster og bær i en fin, rosa farve. Du kan se et begrænset udvalg af Plantoramas hækplanter online. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

 

Rød snebær i haven

Rød snebær udgør en dekorativ hæk, som har blomster og bær i en fin, rosa farve. Rød snebær er en løvfældende busk, der er kendetegnet på sine utroligt smukke, rosa blomster og de lige så kønne, rosa bær.

Bærrene er ikke spiselige, men de pynter gevaldigt i efterårshaven. Rød snebær er med sin tætte, lave vækst velegnet som lav hæk til at skabe små rum i haven. Hos Plantorama forhandler vi udelukkende hækplanter af rød snebær af den bedste kvalitet.

Se udvalget af hækplanter her.

 

Busk med rosa blomster og rosa bær

Rød snebær, Symphoricarpos chenaultii, er en tætforgrenet, løvfældende busk med en opret til overhængende vækstform. Busken bliver omkring 1 - 1,5 m høj og lige så bred og har små, ægformede blade. Busken beholder bladene til langt ud på efteråret og er derfor tæt det meste af året.

Fra juni til september blomstrer busken med rosa blomster, som senere bliver til små, bær i en flot hvid til rosa farve. Bærrene er ikke spiselige, men til gengæld meget dekorative. Busken kan bruges solitært, men gør sig også godt som lav hæk.

 

Rød snebær som hæk

På grund af buskens lave højde egner rød snebær sig ikke som lægivende hæk. Til gengæld er rød snebær fantastisk som lav hæk foran en højere hæk eller til inddeling af haven i små rum. Busken er vindfør og nogenlunde tolerant overfor forurenet byluft og vejsalt.

Rød snebær hører dog til de sartere hækplanter og bør derfor ikke placeres på de mest udsatte steder. For at opnå en tæt hæk skal man bruge omkring 3 planter pr meter. Få gode råd til hækken året rundt.

 

Placering og pleje af rød snebær

Rød snebær er meget nøjsom og kan placeres både i almindelig, tør og fugtig havejord. Til gengæld tåler busken ikke skygge og skal derfor som minimum stå i halvskygge og helst fuld sol.

Busken får som regel den fugt og næring, den har brug, fra naturens side og det er derfor ikke nødvendigt at vande eller tilføre gødning. Få flere tips til plantning og pasning af hækplanter.

 

Hækplanter fra Plantorama

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af hækplanter. Hækplanterne er produceret under streng kvalitetskontrol og er på den måde af den højeste kvalitet, man finder på markedet.

Vores hækplanter fås i mange forskellige størrelser: du kan vælge de lave hækplanter, hvis du ønsker at præge hækken fra starten af, eller de høje hækplanter, hvis du gerne vil have en hæk til at give læ og fred med det samme.

Rød snebær hæk

Shop videre Gå til kassen

Varen er lagt i kurven

{{ lastAddedProduct.Title }}

{{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }} Før {{lastAddedProduct.BeforePrice | localeString}} {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }}
{{lastAddedProduct.DeliveryText}}
Forudbestilling

Vi anbefaler

Spar
{{ product.discount.discount }}
Skarp pris
Ude af sæson Forudbestil
Kampagne Rabat Tilbud Kun i butik

{{ product.name }}

{{ product.discount.quantity }} {{product.unitType}} {{ product.price }} {{ product.price }} Du sparer {{ product.discount.discount }} Før {{ product.discount.originalPrice }} {{ product.discount.originalPrice }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
{{ product.price }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
+ Flere Varianter
Alderskontrol banner

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ (cart.BeforeDeliveryPrice ? cart.BeforeDeliveryPrice : cart.DeliveryPrice) | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}