{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Juletræer

Juletræer af høj kvalitet

Stort udvalg af juletræer

Vi har også et stort udvalg af juletræer hos Plantorama. Vores udvalg omfatter rødgran, kunstige og mere eksotiske træer som cedertræ. I udvalget finder du også den meget populære nordmannsgran. Du kan læse mere om vores udvalg af nordmannsgran juletræer her.

Nordmannsgran, Abies nordmanniana, er et stedsegrønt nåletræ med en tæt, kegleformet vækst og mørkegrønne, læderagtige nåle. Nordmannsgranens popularitet skyldes dels, at nålene er bløde og træet ikke drysser.

De fås i forskellige størrelser, fra de helt små træer på 75 cm, der er perfekte til hjem med begrænset plads, til de største træer på 225 cm, som kan pryde udendørs i forhaven.

De fleste vælger et træ i størrelsen 175-200 cm. Denne størrelse har den perfekte ”stuestørrelse”, da den med juletræsfod (cirka 5 cm) og stjerne i toppen (cirka 20 cm) passer til en almindelig loftshøjde på 2,4 m.

Juletræ i potte

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af træer i potter, som er perfekte til at plante i krukker og stille ved hoveddøren, på terrassen, altanen eller i forhaven med lyskæde i. Vælg blandt andet mellem nordmannsgran, søjlegran, blågran, koreagran og fraser. Se også vores udvalg af julekogler til juledekorationer.

Alle sorter fås i forskellige højder - fra 40 cm til 175 cm. Alle vores pottedyrkede træer er kendetegnet ved at have en harmonisk vækst og en flot tæthed. Se vores udvalg af træer i potte.

Hvor længe holder et juletræ indenfor?

Hos Plantorama har vi samlet de bedste tips og tricks til, hvordan du får dit juletræ til at holde længst muligt.