Gravpynt og pyntegrønt

Populære produkter i denne kategori

Haveplanter

Pyntegrønt til inde og ude

Gran hører julen til, og det bruges også til dekorationer og gravpynt. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas gravpynt og pyntegrønt. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Pyntegrønt af gran er et symbol på julen

Julen er ikke fuldendt uden et smukt pyntet juletræ eller smukt pyntegrønt til julen. Find smukt julepynt til dit juletræ.

Har du ikke tid til at lave dit eget pyntegrønt, gør vi det lidt nemmere for dig med pyntegrønt og gravpynt fra Plantorama.

Vores pyntegrønt og gravpynt forener høj kvalitet med god pris. Kvaliteten sikrer, at granet på dekorationerne har en ensartet farve, jævnt fordelte grenkranse og lige stamme.

Sådan holder dit pyntegrønt sig længst

Opbevar det koldt og fugtigt, inden det skal i stuen, så mindst mulig vand fordamper, og det holder sig frisk. 

Placér pynten væk fra brændeovne og andre varmekilder. Jo køligere træet står, jo længere vil det holde sig frisk.

Stort udvalg af træer

Vi har også et stort udvalg af juletræer hos Plantorama. Vores udvalg omfatter rødgran, kunstige og mere eksotiske træer som cedertræ. I udvalget finder du også den meget populære nordmannsgran. Du kan læse mere om vores udvalg af nordmannsgran juletræer her.

Nordmannsgran, Abies nordmanniana, er et stedsegrønt nåletræ med en tæt, kegleformet vækst og mørkegrønne, læderagtige nåle. Nordmannsgranens popularitet skyldes dels, at nålene er bløde og træet ikke drysser.

De fås i forskellige størrelser, fra de helt små træer på 75 cm, der er perfekte til hjem med begrænset plads, til de største træer på 225 cm, som kan pryde udendørs i forhaven.

De fleste vælger et træ i størrelsen 175-200 cm. Denne størrelse har den perfekte ”stuestørrelse”, da den med juletræsfod (cirka 5 cm) og stjerne i toppen (cirka 20 cm) passer til en almindelig loftshøjde på 2,4 m.

Danskproducerede træer af høj kvalitet

Vores træer produceres af familievirksomheden Larsen A/S på Tyltagergård i Sølling. På Tyltagergård er der blevet produceret nordmannsgran siden 1989.

Her får de al den nødvendige sol, luft og gødning  for en optimal tilvækst. Træerne formklippes harmonisk og ukrudt holdes væk, så det ikke stjæler næring.

Juletræ i potte

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af træer i potter, som er perfekte til at plante i krukker og stille ved hoveddøren, på terrassen, altanen eller i forhaven med lyskæde i. Vælg blandt andet mellem nordmannsgran, søjlegran, blågran, koreagran og fraser. Se også vores udvalg af julekogler til juledekorationer.

Alle sorter fås i forskellige højder - fra 40 cm til 175 cm. Alle vores pottedyrkede træer er kendetegnet ved at have en harmonisk vækst og en flot tæthed. Se vores udvalg af træer i potte nedenfor.

Få et snorlige juletræ

Når juletræet skal pyntes i stuen, skal det selvfølgelig stå helt lige. Se her, hvordan juletræet kommer til at stå snorlige.

Se video
I Plantorama kan du få dit juletræ til at stå helt lige med vores juletræsfod

Gode råd til haven i december

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}