×
Grundet de nye Covid-19-restriktioner er alle vores centre og kundeservice midlertidigt lukket fra den 24. december

Roser

Bunddækkende roser

Bunddækkende roser er lave, kompakte rosenbuske med en lang og rig blomstring.

 

Bunddækkende roser til haven

Bunddækkende roser er en gruppe af relativt lave roser, der alle har deres tætte vækst til fælles. De er desuden kendetegnede ved deres lange og rige blomstring og kan have både enkle og fyldte blomster, som findes i et væld af rosa, hvide, røde og gule nuancer.

Se udvalget af roser her.

 

Bunddækkende roser er populære i danske haver

Bunddækkeroser hører til blandt de mest udbredte rosentyper i de danske haver. Det skyldes nok primært, at roserne er utroligt nøjsomme og nok de roser, der er lettest at passe. De er altså meget nemme at passe, men de har til gengæld ikke den vidunderlige duft, som mange andre roser har.

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af bunddækkeroser, blandt andet de meget populære sorter: 'Pink Fairy' og 'White Cover'. 

 

Beskrivelse af bunddækkende roser

Umiddelbart tror mange, at begrebet ”bunddækkende roser” dækker over lave sorter, som kryber fladt langs jorden, men sådan forholder det sig ikke. Nogle sorter af bunddækkende roser kan faktisk blive op til 130 cm høje.

De fleste bunddækkeroser er imidlertid lave buske på omkring 40 - 60 cm. Disse bunddækkeroser har en tæt, krybende vækst, som gør dem velegnede til beplantning af forgrunde og skrænter.

Disse bunddækkende roser blomstrer rigt med enten enkle og fyldte blomster. Fælles for alle bunddækkeroser er, at blomsterne sidder i store klynger. Blomsterne findes primært i rosa nuancer, men der findes også sorter i hvide, røde og gule nuancer.

 

Roser til krukker og ampler

De lave roser til bunddække er på grund af deres kompakte størrelse oplagte at have på terrassen. Her kan de dyrkes i krukker eller potter, der står på jorden, men de gør sig også godt i ampler, hvor deres lange blomsterranker rigtigt kommer til deres ret.

Bunddækkende roser blomstrer fra juni og frem til frosten sætter ind i oktober. Få gode råd til plantning og pasning af roser.

 

Udvalgte bunddækkende rosensorter

'Fairy'-roserne er klassiske bunddækkeroser, der findes i flere farver med hver deres specifikke navn. De bliver typisk fra 60 - 100 cm høje og blomstrer med et væld af blomster. 'Fairy'-roserne findes i flere farver, såsom rosa, hvid og rød.

Gode råd til havens roser

Populære produkter i denne kategori

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.VoucherAmount? cart.PaymentNeededTotalAmount : cart.TotalAmountWithTax | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden