Roser

Storblomstrede roser

Storblomstrede roser er fyldige roser i klare farver og med en vidunderlig duft.

 

Storblomstrede roser til haven

Storblomstrede roser er fyldige roser i klare farver og med en vidunderlig duft. En rose med store, fyldte, duftende hoveder på lange stilke - det er den ultimative storblomstrede rose. generelle kendetegn er kraftige, stive grene og store, fyldte blomster.

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af storblomstrede roser, blandt andet de meget populære sorter: 'Ingrid Bergman' og 'Nostalgie'.

Se udvalget af roser her.

 

Storblomstrede roser er langstilkede og fyldige

Storblomstrede roser, også kaldet grandiflora-roser eller grandiflorum-roser, er den slags roser, som de fleste tænker på, når de hører ordet ”rose”: langstilkede roser med store og fyldige blomster med en vidunderlig duft.

En storblomstret rose er simpelthen den perfekte rose. Derfor er det også en meget populær rosentype i de danske haver og også den rosenkategori, hvor der findes flest sorter. Faktisk er der mere end 7.000 registrerede sorter af storblomstret rose.

 

Beskrivelse af storblomstrede roser

Storblomstrede roser har lange, slanke stilke og en opret vækst. De bliver typisk ret høje og brede og er derfor velegnet til baggrundsbeplantning i rosenbedet og som afgrænsende hæk. Storblomstrede roser kan dog også sagtens bruges solitært, som eksempelvis i et rosenbed anlagt i græsplænen.

Storblomstrede roser får, som navnet antyder, store, smukke blomster. Blomsterne er meget velformede og har en flot fylde. De er desuden kendetegnet ved at have en kraftig, forførende duft.

Blomsternes smukke udseende og den dejlige duft gør dem velegnet til snitblomster – og det vil ofte være storblomstrede roser, man får i hånden, når man køber langstilkede roser ved blomsterhandleren. Få gode råd til plantning og pasning af roser.

 

Udvalgte storblomstrede rosensorter

’Karen Blixen’ og ’Royal Copenhagen’ er to meget populære sorter af storblomstrede roser – og med god grund. ’Karen Blixen’ har store, fyldte blomster i en helt klar, hvid farve. Udover at være indgrebet af en romantisk rose har ’Karen Blixen’-blomsterne også en fantastisk, krydret duft.

’Royal Copenhagen’ er med sine smukke, fyldte roser i en yndig, sartrosa farve ligeledes indgrebet af en perfekt, romantisk rose.

Gode råd til havens roser

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}