×
FRI FRAGT  på alle varer! Gælder ved køb over 500 kr. t.o.m. søndag

Sommerblomster

Kløver

Kløver kan give os varme, farver og glæde, når vi går den mørke tid i møde.

 

Kløver i haven

Kløver kan give os varme, farver og glæde, når vi går den mørke tid i møde. Hvidkløver, Trifolium Repens, er forholdsvis ny i plantesortimentet, men har hurtigt vundet indpas. Den bliver nu brugt i både i indendørs arrangementer, og som krukkeplante på terrassen.

Dens blade viser mange forskellige farver, og kan supplere de mange andre planter i dekorationen eller krukken med vildskab og farvespil. Den er særdeles vinterhårdfør. Ved minus 10 graders frost, begynder den at visne væk, men kommer frem igen som noget af det første, samtidig med Vintergækker og Erantis.

I milde vintre står den hele sæsonen igennem med fantastiske farver, som bliver mere intense hen over efteråret. Der findes indtil videre fem etablerede sorter på markedet, "Debbie", "Jessica", "Spring", "Purpur" og "Dragons Blood", samt to nye, "Isabella" og "Josephine".

Se udvalget af sommerblomster her. 

 

Sedum-varianter af kløver

Er navnet på mange forskellige sukkulenter, men Sedum er også navnet på disse "stedsegrønne" planter, som er nye på det danske marked. Eksempelvis kan disse 4 forskellige Sedum live enhver krukke op, og give glæde på terrassen langt ind i vinteren.

Sedum Hakonense "Chocolate Ball". Navnet siger næsten alt om farven på denne skønne plante, som har en mættet chokoladebrun farve. Den får bitte små orange/gule blomster i august/september, men man skal se godt efter for at se dem, så det er selve planten der skal nydes ved denne plante. "Chocolate Ball" er vinterhårdfør, så den vil pryde dine krukker hele vinteren. Den vokser i pudeform.

Sedum Aneopetalum "Green Ball", har en støvet grøn farve, og minder meget om gran i formen. Den blomstrer i maj/juni med de mest fantastiske gule blomster, som tiltrækker smukke sommerfugle og hyggelige humlebier. "Green Ball" er vinterhårdfør, og er fantastisk flot med lidt sne på.

Sedum Reflexum "Lemon Ball", har en lækker limegrøn farve, som får hele krukken til at lyse op, og lede tankerne hen på forårets skønne lysegrønne farver. Den vokser i pudeform.

Sedum Reflexum "Blue Cushion", har en blå/grå farve. "Blue Cushion" har en mere opret vækst end sine slægtninge, som giver lidt højde på krukken.

De 4 forskellige Sedum er fantastiske sammen i krukker, eller sammenplantet med Trifolium. Sammen eller hver for sig, udgør de fantastiske krukkeplanter, som kan give liv på terrassen længe efter meget andet har givet efter for vind og vejr.

 

Juledekorationer med kløver

Sedum Aneopetalum "Green Ball" ligner gran så meget, at den udgør et spændende alternativ til juledekorationen. Den har flere fordele; den holder sig frisk med lidt vand i ny og næ, den drysser ikke og brænder ikke så let, den kan bruges i dekorationer på julebordet eller afskåret til kranse og den kan også bruges udendørs til en juledekoration, der byder dine gæster velkomne på trappen.

Kløver

Shop videre Gå til kassen

Varen er lagt i kurven

{{ lastAddedProduct.Title }}

{{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }} Før {{lastAddedProduct.BeforePrice | localeString}} {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }}
{{lastAddedProduct.DeliveryText}}
Forudbestilling

Vi anbefaler

Spar
{{ product.discount.discount }}
Skarp pris
Ude af sæson Forudbestil
Kampagne Rabat Tilbud Kun i butik

{{ product.name }}

{{ product.discount.quantity }} {{product.unitType}} {{ product.price }} {{ product.price }} Du sparer {{ product.discount.discount }} Før {{ product.discount.originalPrice }} {{ product.discount.originalPrice }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
{{ product.price }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
+ Flere Varianter
Alderskontrol banner

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ (cart.BeforeDeliveryPrice ? cart.BeforeDeliveryPrice : cart.DeliveryPrice) | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}