Sommerblomster

Petunia

Petunia pynter i haven med frodige blomsterstængler, der vælter ud over havekrukkerne.

 

Petunia i haven

Petunia er et sandt farveorgie i havekrukken med sine frodige blomsterstængler, der chikt vælter ud over kanten på krukken eller altankassen. Petunia dækker over en lang række af forskellige arter i et væld af farver og størrelser, som overordnet kan inddeles i storblomstrede og mangeblomstrede.

Alle er de kendt for deres frodighed og væld af blomster, og hvert år kommer der nye, spændende sorter til repertoiret, som kan være med til at tilføre have, terrasse og altan et nyt og anderledes udtryk.

Se udvalget af sommerblomster her.

 

Pasning af petunia

Petunia stortrives med meget lys og må gerne placeres i fuld sol, der fremmer væksten og blomstringen hos de ivrige, små soldyrkere. Hvis petunia bliver for løse eller ranglede, kan de klippes tilbage. På grund af den vedvarende blomstring, skal blomsten vandes og gødes jævnligt.

Stiger temperaturen, skal dosen sættes tilsvarende op. Så hvis blot du følger nogle få anvisninger, kan du med en beskeden indsats få dine Petunia til at feste løs i krukker og altankassen hele sommeren.

 

Den farverige krukke med petunia

Petunia er populære indslag i sommerens krukker og altankasser, hvor de med den rette pasning og placering vil kvittere med at sætte nye blomster igen og igen. Vær gavmild med jord og plads, når du planter dine petunia. For når først de lystigt begynder at vokse, har de brug for plads til at udfolde sig og få fylde.

Plant dem gerne i farverige krukker, baljer eller altankasser i farver, der matcher eller på anden vis fremhæver det glade og kulørte look.

 

Den sorte sommerkrukke med petunia

Et heftigt bekendtskab finder du eksempelvis i de mørke petunia-sorter såsom Sweetunia 'Black Satin', der nok er en sommer-date værd. Blomsternes gnistrende sorte farve giver sammen med plantens frodighed have og terrasse et raffineret og intenst look.

Og med en havekrukke med en farve som giver en flot kontrast, så bliver det lidt anderledes festligt på terrassen på en nem og billig måde.

Gavekort til Plantorama

Glæd en du holder af med et gavekort til Plantorama.

En gave der gror

Plantoramas gavekort gælder til alle landets centre. De kan bruges i alle vores fysiske butikker, hvor du finder et stort udvalg indenfor have, bolig og dyr.

Levering af gavekort

Vores gavekort leveres med posten direkte til din valgte adresse. De kan ikke ombyttes til kontanter og erstattes ikke ved tab.

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}